Anneler gününün en anlamlı ziyaretini yaptı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Anneler Günü dolayısıyla Aksaraylı Kahraman şehit Önder Güzel’in muhterem annesi Gülşen Güzel’i evinde ziyaret ederek, elini öpüp Anneler Gününü kutladı.

Anneler gününün en anlamlı ziyaretini yaptı
Anneler gününün en anlamlı ziyaretini yaptı
GİRİŞ 15.05.2019 08:05 GÜNCELLEME 15.05.2019 08:05

Başkan Dinçer, şehit Önder Güzel’in annesi Gülşen Güzel’e Türk Bayraklı pano ve çiçek takdim etti.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Evren Dinçer yaptığı açıklamada “ 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Kahramanımız Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Şehit Önder Güzel’in muhterem annesini ziyaret ettik. Başta aziz vatana en kıymetli varlıklarını feda eden şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anneler günü bu vesileyle kutlu olsun.” dedi.

"TÜM ANNELERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

“Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, bizleri dünyaya getiren, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, en değerli varlığımızdır.”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Anneler Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Dinçer; “Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.

Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır.

Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.

Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı