Biga'da Has Partililer, Ak Partili oldu

Kapatılan HAS Parti Biga ilçe teşkilatı 15 üyesiyle birlikte AK Parti'ye katıldı.

Biga'da Has Partililer, Ak Partili oldu
Biga'da Has Partililer, Ak Partili oldu
GİRİŞ 08.11.2012 13:18 GÜNCELLEME 08.11.2012 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

19 Eylül tarihinde olağanüstü kongre ile kendini fesheden HAS Parti AK Parti'ye katılmıştı. HAS Parti'nin il ve ilçe teşkilatları ise yavaş yavaş AK Parti saflarına geçti. HAS Parti Biga ilçe teşkilatı da AK Parti ile el sıkıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bütünleşme çağrısı ardından kapatılan Halkın sesi Partisi (HAS) Parti'den AK Parti'ye geçişler sürüyor. HAS Parti Biga ilçe Başkanı Adem Karaman, 15 kişilik yönetim ile birlikte düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

AK Parti Biga İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen törenle rozetleri takılan eski HAS Partililere seslenen AK Parti Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan "İnşallah bundan sonra, bu birliktelikle daha güçlü adımlar atarak, Biga, Çanakkale ve ülkemiz için daha iyi hizmetler sunmak için gayret edeceğiz Hiç kuşkum yok ki, siz değerli arkadaşlarımız da kendi enerjinizi sonuna kadar harcayacaksınız. Birleşmemiz hayırlara vesile olacaktır" dedi.

Eski HAS Parti İlçe Başkanı Adem Karaman ise, "Biga ilçe teşkilatı olarak merkez yönetim kurulumuzun almış olduğu karar dolayısıyla AK Parti ile birleşiyoruz. Aynı amaçlar için siyaset yapan has insanların bir araya gelebilmesi beraber çalışıyor olabilmesi bizim için mutluluk vericidir. Biga'mıza hizmet noktasında bu bütünleşmenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Zaman birliktelik ve bütünlük zamanıdır. Birlikte yapacağımız çok iş var" diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • ahmet duman 11 yıl önce Şikayet Et
    ilginç değil mi yahu?. akp'ye kurulduğu günden beri en ağır eleştirileri yapan, aşağılayanların artık kendileri aynı gerekçelerle aşağılanmaktan çekinmemeleri gerçekten ilginç değil mi? daha ilginci ise bunun için tören yapmaları...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü