Polat Alemdar'ın maskesini dublörü düşürdü

Kurtlar Vadisi Pusu senaristleri de Necati Şaşmaz'ın balayına çıktığı bu süreçte dizinin sekteye uğramaması için senaryoda değişikliğe gitti.

Polat Alemdar'ın maskesini dublörü düşürdü
Polat Alemdar'ın maskesini dublörü düşürdü
GİRİŞ 25.03.2013 18:37 GÜNCELLEME 26.03.2013 11:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sürpriz bir kararla nikah masasına oturarak herkesi şaşırtan Necati Şaşmaz, evlilik sonrası yaklaşık 15 gün boyunca eşiyle birlikte Maldivler'de tatil yaptı.

SENARYO DEĞİŞTİRİLDİ

Bu süreçte dizide yaralanan Polat Alemdar'a maske giydiren senaristler Necati Şaşmaz'ın yerine başka bir karakteri görevlendirdi.

NECATİ BEY İZLEDİ

Konuyla ilgili detaylar da yeni yeni belli olmaya başladı. Telgraf Gazetesi'ne konuşan Babek Hasanzade: "Necati Bey Maldivler'de balayındayken yüzünde maske olan Polat'ı ben canlandırdım. Necati Bey izleyip onayladıktan sonra o sahneler yayınlandı" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 15
  • servet serin 11 yıl önce Şikayet Et
    YAŞASIN VADİ. Malumun ilanı biz bunun böyle olduğunu biliyorduk zararı yok olsun biz izliyoruz izlemeye de devam edeceğiz,herkesin düşüncesi kendine lütfen düşüncelere saygılı olalım birileri bu dizi den nefret edebilir biz 10 yıl izledik 10 daha da izleriz.
    Cevapla
  • hüseyin göktürk 11 yıl önce Şikayet Et
    vay beeee!!!. vay bee helal olsun dublör kardeş bu kadar insan merakla maskenin sırrını çözmeye çalışmıştı. ama sen dublör olduğun halde yeni anlamış gibisin burda yüzlerce insan ilk bölümde anlamıştı zaten. ama yinede iyi olmuş, sen kısacası polatı ben oynadım demek istedin yani. afferiin goçumaa
    Cevapla
  • Nuran Saltabaş 11 yıl önce Şikayet Et
    yeter ya. Suyunu çıkardılar. Bıktık artık 10 küsür yıldır. Bari bir şeyleri değiştirin ne bilim ismi "Kurtsuz Vadi Olur mu?" filan olsun... Bi renk bi canılılık...
    Cevapla
  • Atilla Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Adam Balayında Bile Diziyi İzletiyorsa. Ben balayına çıkıyorum siz bu maskeli figüranla iki ay devam edin diyip gideceksin ve hala bu milleti kandırarak para kazanacaksın. Bu nasıl senaryo. Dizide oynamayan tiyatrocu, oyuncu kalmadı. Artık izlenecek tarafı kalmadı. Çocukca senaryolar işleniyor. Samurai jiletcisini bile aldılar. Kısa vadeli oyuncuları oynatıp az para ile diziden rant sağlıyorlar. İsraili, derin devleti vs bilmeyen kalmadı. Millete yazık yani. madem insanları TV karşısına alıyorsun, o zaman hakkını verecen.
    Cevapla
  • Ali Çankaya 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi izleme zorunluluğu mu var?. En çok da sürekli izleyenler şikayet etmiş. Biz izlemiyoruz. Kimse de neden izlemiyorsun diye sormadı bugüne kadar. Dizinin alternatifi ille de başka bir televizyon programı olacak diye birşey yok. Kitap okuyun, ilmihal okuyun, ailecek vakit geçirin. Beğenmeyen izlemek zorunda değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!