Beyaz Karanfil ilk bölüm fragmanı yayınlandı

Beyaz Karanfil dizisi ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i, Kenan Çoban Beyaz Karanfil dizisinde başrol oyuncusu

Beyaz Karanfil ilk bölüm fragmanı yayınlandı
Beyaz Karanfil ilk bölüm fragmanı yayınlandı
GİRİŞ 11.10.2014 13:41 GÜNCELLEME 11.10.2014 14:22

ATV'nin yeni ekranlara getirmeye başlayacağı Beyaz Karanfil dizisi, ilk fragmanı ile bekleyenleri heyecanlandırdı. Beyaz Karanfil 1. bölüm fragmanının yayınlanması ile beraber dizinin konusu da iyice belirli bir hal almış oldu. Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini oynayan Kenan Çoban, Beyaz Karanfil dizisinde başrol oyuncusu olarak görev yapıyor. Beyaz Karanfil dizisinin ilk bölümü 17 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek.

Beyaz Karanfil dizisi, bir uyuşturucu baronunun bahçıvanlığını yaparak ailesinin geçimini sağlayan ve hayatını sürdüren Zülfü karakterinin, patronunun almasını istediği bir paketi alıp sonra polise yakalanması ile başlayan olayları konu alıyor. Polise yakalanan ve hapse giren Zülfü, hapisten çıktığında ailesine bakmadığını öğrendiği eski patronuna intikam alma amacını işleyen Beyaz Karanfil, ilk bölümüyle Cuma günü ekranlara gelecek.

Beyaz Karanfil 1. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

Beyaz Karanfil konusu ve 1. bölüm özeti

Zülfü Korkmaz'ın, karısı ve engelli çocuğuyla sürdürdüğü sıradan yaşamı bir gece yaşadıklarıyla tamamen değişecektir. Zülfü, ünlü iş adamı, uyuşturucu baronu ve aynı zamanda akrabası olan Burhan Korkmaz'ın yanında bahçıvanlık yapmaktadır. Burhan, düzenlediği uyuşturucu partilerinden birinde Zülfü'den verilen adrese gitmesini ve kendisine verilecek çantayı getirmesini ister. Zülfü her şeyden habersiz aldığı uyuşturucu dolu çanta ile yolda giderken, narkotik şube komiseri Salih, Zülfü'den şüphelenerek peşine takılır. İşte o an Zülfü'nün kaderinin değiştiği andır. En büyük arzusu Burhan'ı yakalayıp hapse atmak olan Salih Komiser, kovalamacanın ardından Zülfü'yü uyuşturucu ile yakalar. Salih'in elinde artık büyük bir koz vardır. Zülfü, eğer uyuşturucuyu Burhan için aldığını itiraf ederse Burhan hapse girecektir. Zülfü tüm baskılara rağmen Burhan'ın adını söylemeyecektir. Karısını ve engelli çocuğunu arkasında bırakarak, cezaevine girecek olan Zülfü, çıktıktan sonra, Burhan'dan intikam almak ve engelli çocuğunu tedavi ettirebilmek için geri dönülmez bir yola girecektir. 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar