Ulan İstanbul 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ulan İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ulan İstanbul 17. bölüm fragmanında yeni bölümde neler olacak izleyebilirsiniz.

Ulan İstanbul 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Ulan İstanbul 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
GİRİŞ 11.10.2014 14:01 GÜNCELLEME 11.10.2014 14:22

Ulan İstanbul yeni bölümünde neler olacak, Ulan İstanbul 17. bölüm fragmanının yayınlanması ile ortaya çıkmış oluyor. Kanal D'de yayınlanacak Ulan İstanbul 17. bölüm fragmanını izleyerek yeni bölüm hakkında fikirlere sahip olabilirsiniz. Ulan İstanbul'da bu hafta çete kaçmaya devam ederken aynı zamanda planları ile komiser Ceyhun'u zor durumda bırakıyor. Ulan İstanbul'da her hafta heyecan artarken, Pazartesi yayınlanacak bölümde çete iki tarafla birden uğraşmak zorunda kalıyor.

Ulan İstanbul 17. bölümünde çete Ceyhun'dan kaçarken öyle bir plan yapıyor ki Ceyhun çetenin peşine düştüğüne pişman oluyor. Ceyhun'dan kurtulmuş sayılmalarına rağmen içi rahat etmeyen Kandemir, yeni bir plan yapıp Ulan İstanbul'da heyecanı biraz daha yükseltiyor. Ulan İstanbul'un 17. bölümünde Kandemir, Esra'yı pes ettirmek için bir plan yapsa da başarılı olamıyor. 

Ulan İstanbul 17. bölümde çete yeni bir hedef daha seçiyor kendilerine: Sevilay Karam. Dolandırıcı bir iş kadını olan Sevilay, Ulan İstanbul'da çetenin yeni hedefi oluyor ancak planların ters gitmesi ile beraber Ulan İstanbul'da çete kendini bir anda hedeflerinin evinde buluyor.

Ulan İstanbul 17. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'