Kiraz Mevsimi 14. bölüm izleyicileriyle buluştu

FOX TV ekranlarında Kiraz Mevsimi 14. bölüm izleyen hayranları nelerle karşılaştı. Kiraz Mevsimi 14. bölümü internetten izleyebilirsiniz.

Kiraz Mevsimi 14. bölüm izleyicileriyle buluştu
Kiraz Mevsimi 14. bölüm izleyicileriyle buluştu
GİRİŞ 11.10.2014 23:30 GÜNCELLEME 11.10.2014 23:35

Cumartesi akşamları yayınlanan Kiraz Mevsimi, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi 14. bölümüyle izleyicilerini karşısına çıktı. Kiraz Mevsimi 14. bölüm izlemek için ekranları karşısına geçen dizinin takipçileri Ayaz ve Öykü'nün zor anlarına tanıklık ettiler. Kiraz Mevsimi son bölümünde evsiz kalan arkadaşların önüne gelen fırsatı değerlendirebildi mi? FOX TV ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi 14. bölümünü izleyerek siz karar verin.

Kiraz Mevsimi 14. bölüm - Tanıtım bülteninden alınmıştır.

Öykü, Meral ve Cem artık evsizdir. Öykü bir an evvel para kazanabileceği bir iş yapmak ister. Önem, ona daha iyi bir fırsat sunar: Defile iyi geçsin, evini kurtar! Kiraz Mevsimi 14. bölümünde Öykü, dört elle işine sarılır. En büyük destekçisi Ayaz olur. Defile günü gelip çatar. Ancak Kiraz Mevsimi'nde büyük talihsizlikler ardı ardına gelir. Ayaz ve Öykü’yü zor saatler beklemektedir. Tüm bu kargaşa sırasında Öykü'yü gülümseyerek izleyen sürpriz bir isim vardır.

Kiraz Mevsimi 14. bölüm izlemek için tıklayın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan IMF açıklaması
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak