Ulan İstanbul 17. bölüm nerden izlenebilir?

Ulan İstanbul bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Ulan İstanbul 17. bölümü canlı veya dizi bittikten sonra nerden izleyebilirsiniz?

Ulan İstanbul 17. bölüm nerden izlenebilir?
Ulan İstanbul 17. bölüm nerden izlenebilir?
GİRİŞ 13.10.2014 13:23 GÜNCELLEME 13.10.2014 14:21

Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul bu akşam ekranlara geliyor. Ulan İstanbul'un yeni bölümünü izlemek isteyenler için farklı alternatifler mevcut. Bu diziyi isterseniz dizi TV'de yayınlanırken TV'den, internet üzerinden veya dizi yayını bittikten kısa bir süre sonra internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz. Ulan İstanbul 17. bölüm izlemek için kanalın internet sitesinde yer alan canlı yayın sayfasını veya bölüm bittikten sonra internet üzerinden bütün bölümleri ve Ulan İstanbul son bölümünü izleyebilirsiniz.

Dizi yayınlanmaya başladığında canlı olarak Ulan İstanbul izlemek için tıklayın.

Ulan İstanbul dizisinin 17. bölümünde neler oluyor?

Ulan İstanbul yeni bölümünde çete Ceyhun'dan kaçarken öyle bir plan yapıyor ki Ceyhun çetenin peşine düştüğüne pişman oluyor. Ceyhun'dan kurtulmuş sayılmalarına rağmen içi rahat etmeyen Kandemir, yeni bir plan yapıp Ulan İstanbul'da heyecanı biraz daha yükseltiyor. Ulan İstanbul'un 17. bölümünde Kandemir, Esra'yı pes ettirmek için bir plan yapsa da başarılı olamıyor. 

Ulan İstanbul son bölümünde çete yeni bir hedef daha seçiyor kendilerine: Sevilay Karam. Dolandırıcı bir iş kadını olan Sevilay, Ulan İstanbul'da çetenin yeni hedefi oluyor ancak planların ters gitmesi ile beraber Ulan İstanbul'da çete kendini bir anda hedeflerinin evinde buluyor.

Ulan İstanbul 17. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”