Urfalıyam Ezelden ilk bölümüyle ekranlara geldi

Urfalıyam Ezelden dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'de yayınlanan 1. bölümü izlemek için internet sitesini kullanabilirsiniz.

Urfalıyam Ezelden ilk bölümüyle ekranlara geldi
Urfalıyam Ezelden ilk bölümüyle ekranlara geldi
GİRİŞ 13.10.2014 13:35 GÜNCELLEME 13.10.2014 14:21

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Urfalıyam Ezelden, dün akşam ekrana gelen ilk bölümü ile yayın hayatına başlamış oldu. Dizinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmamış olmasına rağmen Urfalıyam Ezelden dizisinin ilk bölümü şimdiden yeni bölümün merak edilmesine yol açtı. Urfalıyam Ezelden 1. bölümü izlemek için dizinin internet sayfasını kullanabilir ve her hafta yayınlanacak son bölümünü izleyebilirsiniz.

Urfalıyam Ezelden 1. bölüm izlemek için tıklayın.

Dizinin ilk bölümünde neler oldu? (dizi tanıtımından alınmıştır)

Kanal D’nin başrollerini; Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya’nın  paylaştıkları yeni dizisi "Urfalıyam Ezelden", Pazar saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana geldi.

Cemal Bozoğlu (Bülent İnal), abisi Halil’in vurulup, öldürülmesinden sonra, babası ve nenesi tarafından, hamile olan yengesi Selva (Dolunay Soysert) ile evlendirilir.  Memed  Bozoğlu (Settar Tanrıöğen) nam-ı diğer Yanık Memed, büyük oğlu Halil, kaçırdığı kızın akrabaları tarafından öldürülünce, Urfa’yı terk eder. Anasını, dört  erkek evladını, hamile gelinini alır ve İstanbul’a göçer. İMÇ’de tuttukları dükkanda götürü usulü ‘Sıra Geceleri’ düzenler, İstanbul’un çilesini çekerler.

Cemal, yengesine elini sürmez ama abisinin emanetidir diye üstüne düşen her görevi yerine getirir. Cemal, ailenin bütün yükünü sırtında taşır. Hayat omuzlarına taşıyabileceğinden çok daha fazla yük bindirmiştir. Buna rağmen, neşeli, enerjik, ailenin düğün, nişan, sünnet, sıra organizasyonlarında organizasyonu yapan, her şeyi ayar eden bir adamdır.

Cemal, sıra gecesi ekibinin solisti Ali’yi İMÇ’de başka bir ekibe kaptırınca solist aramaya başlar. İTÜ Konservatuvar mezunu Ceylan karşısına çıktığında, kalbi bunca yıl sonra yeniden atmaya başlayacaktır.

Urfalıyam Ezelden dizisinin oyuncuları

Cemal - Bülent İnal

Abisi Halil’in vurulup öldürülmesinden sonra babası ve nenesi tarafından, hamile olan yengesi Selva ile evlendirilir. Hamile olan Selva doğurur, oğlanın adını Halil koyarlar. Küçük Halil, amcası Cemal’i babası bilmektedir.  Cemal Ailenin bütün yükünü sırtında taşır. Buna rağmen, neşeli, enerjik, ailenin düğün, nişan, sünnet, sıra organizasyonlarında organizasyonu yapan, her şeyi ayar eden bir adamdır. Hayat günün birinde karşısına Ceylan’ı çıkarır. Aşık olur. Elini bile sürmediği karısı Selva ve Ceylan arasında çalkantılı bir hayat yaşar.

Mehmet - Settar Tanrıöğen

Namı diğer Yanık Memed. Büyük oğlu Halil, kaçırdığı kızın akrabaları tarafından öldürülünce, Urfayı terk eder, anasını, dört  erkek evladını, hamile gelinini alır ve İstanbul’a göçer. İmç de tuttukları dükkanda götürü usulü "Sıra Geceleri" düzenler, İstanbul’un çilesini çekerler. 

Selva - Dolunay Soysert

Selva bir akraba düğünü için geldiği Urfa’da Halil Bozoğlu ile tanışır. Aşık olur. Halil’le gizliden gizliye konuşur, evlenme planları yaparlar. Bozoğlu ailesi onu istediğinde babası Duran ağa vermez, Halil’e kaçar. Düğün gecesinde kardeşi kocasını vurur. Selva hayatta bir başına kalır o an. Kayınpederi kan davası büyümesin diye onu da alır yanlarına, İstanbul’a göçerler. 
 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi