Reaksiyon 4. bölüm nereden izlenebilir?

Aksiyon dizisi Reaksiyon bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Reaksiyon 4. bölüm canlı veya dizi bittikten sonra izleyebilirsiniz.

Reaksiyon 4. bölüm nereden izlenebilir?
Reaksiyon 4. bölüm nereden izlenebilir?
GİRİŞ 13.10.2014 13:49 GÜNCELLEME 13.10.2014 14:21

Star TV'nin aksiyon dizisi Reaksiyon bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler için farklı alternatifler bulunuyor. Reaksiyon 4. bölüm izlemek için isteyenler TV'den, isteyenler internet üzerinden kanalın canlı yayın sayfasından veya dizi bittikten sonra kanal tarafından internete yüklenen bölüm videolarından faydalanabilirler.

İnternetten canlı izlemek isterseniz yayın saati geldiğinde Reaksiyon dizisinin 4. bölümünü izlemek için tıklayın.

Reaksiyon dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Reaksiyon'un bu hafta yayınlanacak 4. bölümünde Serdar önce Oğuz'un eline düşüyor. Serdar'ın hain olduğunu öğrenen Oğuz ondan ihanetinin nedenini öğrenmek isterken çok tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalıyor. Yavuz ise Serdar'ın Oğuz'un elinde olduğunu öğrenince onu kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Reaksiyon dizisinin yeni bölümünde Doktor Zeynep çok kararsız ve zor durumda kalıyor. Kendine ihanet ettiğini öğrendiği Serdar, ölümün pençesinde Zeynep'in eline düşüyor. Zeynep Serdar'ı tedavi etmek ya da etmemek arasında bir seçim yapmak zorunda, intikam için eline geçen bu fırsatı kullanmayı düşünen Zeynep'in kafası karışıyor.

Reaksiyon 4. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız