Güzel Köylü 17. bölüm bu akşam ekranlarda!

Çarşamba akşamları yeni bölüm ile ekranlara gelen dizi Güzel Köylü 17. bölüm ile bu akşam izlenebilir.

Güzel Köylü 17. bölüm bu akşam ekranlarda!
Güzel Köylü 17. bölüm bu akşam ekranlarda!
GİRİŞ 15.10.2014 13:09 GÜNCELLEME 15.10.2014 13:37

Ekranların sevilen dizisi Güzel Köylü, her Çarşamba yeni bölümü ile yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümü Star TV ekranlarına gelen ve sonrasında da internet üzerinden izlenebilen dizi Güzel Köylü 17. bölüm ile bu akşam yayınlanacak. Güzel Köylü son bölüm yayınlandıktan kısa bir süre sonra ise kanalın internet sitesi üzerinden izlenebiliyor.

Güzel Köylü 17. bölüm neler oluyor? 

(Dizi tanıtımından alınmıştır)

Cemal doğduğu toprakları, köyünü Gül için terk etmek üzere otobüse bindiğinde  beklemediği bir süprizle karşılaşır ve otobüsten inerek köye geri dönmek zorunda kalır.  Ancak  Cemal gitme fikrinden henüz vazgeçmemiş, ertelemiştir.  Gül'ün bunca zaman Kaan'la geçmişteki ilişkisini gizlemesi Cemal'de derin  yaralar bırakmıştır. Gül, Cemal'in köyü terk etmemesi için elinden geleni yapar. Gururunu ayaklar altına alarak  adeta Cemal'e gitmemesi için yalvarır.

Öte yandan Sultanana'nın Kaan ve Gül arasındaki ilişkiyi öğrenmesi de Gül açısından  farklı bir  durum yaratmıştır. Bu durumu Nihal kendi yöntemleriyle çözünce de  ortalık daha da karışır. Nihal, Kaan'ın kendi nişanlısı olduğunu söyler. Sultanana ise  bu duruma pek sevinir ve Nihal ile Kaan'ı evlendirme çabalarına girer. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması