Medcezir 44. bölüm fragmanı yayınlandı

Yeni bölümü Cuma günü ekrana gelecek Medcezir 44. bölüm fragmanı ile heyecanı arttırdı. Medcezir 44. bölümde neler olacak?

Medcezir 44. bölüm fragmanı yayınlandı
Medcezir 44. bölüm fragmanı yayınlandı
GİRİŞ 15.10.2014 15:52 GÜNCELLEME 15.10.2014 16:19

Star TV'nin Cuma akşamları ekrana getirdiği Medcezir dizisi yeni bölümüyle bu hafta da izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Medcezir 44. bölüm fragmanı ile takipçilerini heyecanlandırırken son bölümünde olanlar nedeniyle izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Medcezir 44. bölüm 17 Ekim Cuma akşamı ekranlara gelecek.

Medcezir 44. bölümde neler olacak?

Medcezir 44. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın

(dizi tanıtımından alınmıştır)

Yaman tam her şeyi düzeltmeye karar verdiği anda, tanık olduğu durum karşısında öfkeden deliye döner. Mira artık kendinden çok uzaklara savrulmuştur. Mira Orkun'un tam olarak ne yaptığından habersizdir, ancak Yaman'ın hissettiklerini tahmin ettiği, öfkesinin ne demek olduğunu bildiği için, O’nu ikna etmenin boşuna olduğunu bilir ve sessiz kalır...
Babasıyla yaşadığı çözülme sonucunda Mert’in ortadan kaybolması herkesi endişelendirirken teknesinin denizde terk edilmiş bir şekilde bulunması korkuları tırmandırır... 
Yaman, tesadüfen yanında Elif varken Mert’ten bir haber alır, Eylül de aynı haberi aldığında yanında Mira vardır. Böylece, birbirlerini hiç görmek istemedikleri halde Yaman ve Mira Mert için tekrar bir araya gelirler.
Yaman ve Mira için çözülmesi gereken çok düğüm vardır.
Bu olayla en yakınları, Yaman ve Mira’nın tepkisiz kalamayacağı mükemmel bir planı devreye sokarlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"