Kurt Seyit ve Şura bugün mü yayınlanıyor?

Kurt Seyit ve Şura dizisinin yayın günü değişti. Dizinin yeni yayın gününde ekrana yeni bölümle gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

Kurt Seyit ve Şura bugün mü yayınlanıyor?
Kurt Seyit ve Şura bugün mü yayınlanıyor?
GİRİŞ 16.10.2014 14:48 GÜNCELLEME 16.10.2014 18:01

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisi yeni bölümüyle ekranlara bugün geliyor. Dizinin 17. bölümü ile bugün ekranlara geleceğini duyuran kanal, bundan sonra dizinin perşembe günleri saat 22:30'da yayınlanacağını açıkladı. Kurt Seyit ve Şura dizisini yeni yayın gününde izlemek mümkün, ancak bundan haberi olmayan dizinin hayranları yeni bölümü kaçırmaları halinde internetten izleyebilirler.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisi yeni yayın tarihiyle artık Perşembe akşamları saat 23:00'da ekrana gelecek.

Kurt Seyit ve Şura 17. bölüm

Kurt Seyit ve Şura 17. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

(dizi tanıtımından alınmıştır)

Seyit, Mürvet’e evlilik teklifi yapıyor!

Emine, Mürvet’i istemek üzere gelmiş olan Seyit’i bu evliliğin mümkün olmadığını söyleyerek, kapısından çevirir. Seyit, kızgınlıkla ordan ayrılır. Mürvet büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Şura bir nikahta genç bir Fransız işadamı ile tanışır. Bir yandan Seyit’den uzak durmaya çalışırken, Alya’dan onun bir Türk kızına evlenme teklif ettiğini duyar. Şura, Seyit’in bunu kendisini kızdırmak ve ona koşmasını sağlamak için yaptığına emindir. Seyit’in kendisinden vazgeçmiş olduğuna asla inanmaz. Onların kaderince acı vardır ama ayrılık yoktur.

Şura gizli gerçeği öğrenecek mi?

Seyit, Lütfü yanındayken bir çatışmanın ortasında kalır ve yaralanır. Lütfü onu kendi evine götürür ve Mürvet’le Seyit ilk kez başbaşa kalıp Şura ve evlilik teklifi hakkında konuşurlar. 

Güzide, Celil’e veda etmek isterken başına büyük bir kaza gelir. Bu kazanın vebali artık ikisinin de omuzlarındadır. 

Seyit’in evlilik teklifini yinelemesi üzerine Emine kararı bu kez kızı Mürvet’e bırakır ama Mürvet kimsenin beklemediği bir karar verir.

Bir yandan Fransız işadamının ilgi çemberindeyken diğer yandan inatla Seyit’in ona dönmesini bekleyen Şura bir gün Petro ve Tina’nın kendisinden gizlediği gerçeği öğrenir  ve kaderine doğru koşar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!