Ulan İstanbul'da belgesel krizi: 19. bölüm

Ulan İstanbul dizisi 19. bölüm ile beraber Pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni bölümde krizler artarak devam ediyor.

Ulan İstanbul'da belgesel krizi: 19. bölüm
Ulan İstanbul'da belgesel krizi: 19. bölüm
GİRİŞ 27.10.2014 01:30 GÜNCELLEME 27.10.2014 17:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Ulan İstanbul dizisi bu akşam da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Ulan İstanbul 19. bölüm Nevizade'lerin belgeselini çekmek isteyen bir ekibin yol açtığı krizlerle renkleniyor. Ulan İstanbul'un son bölümünü bu akşam saat 20:00'den itibaren izleyebilirsiniz.

Ulan İstanbul 19. bölüm

Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalıyor.
 
Mahalleye geldikleri günden beri başlarından bela eksik olmayan Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalır.

Dülger Hoca, Gazanfer Nevizadeler’nin bursuyla okumuş, ona minnet ve saygı duyan aynı zamanda da Nevizadeler’in geçmişi ile ilgili detaylı arşive sahip bir tarih profesörüdür. İşgüzar muhtarın araya girip ısrar etmesi üzerine, sahte Nevizadeler de dikkat çekmemek için belgesel teklifini kabul etmek zorunda kalırlar.

Çete, gerçek bir Nevizade olmak için kolları sıvar. Ancak bunun için Dülger Hoca’nın elindeki arşive ulaşmaları gerekir. Bu görev de Bahadır ve Tuncer’e düşer. Sahte Nevizadeler’in belgeselciler ve Dülger Hoca ile olan çekimine, Esra’nın elinde Yaren’in pavyondaki posteri ile gelip hesap sorması damgasını vurur. Bu ani çıkışla çete neye uğradıklarını şaşırır. Kandemir, durumu Nevizadeler’in musiki geçmişinden faydalanarak atlatmaya çalışır.

Ceyhun, Maşuka’nın aklına girmesiyle Şehriban’dan ayrı bir eve çıkma hazırlığına başlar. Çete hem kendilerini kurtarmak hem de Yaren’e yapılan bu davranışın cevabını vermek için Gazanfer Nevizade anısına pavyonda musiki gecesi düzenler. Bu sefer herkes Yaren için sahnededir. Çete bir bir planlarını gerçekleştirirken, peşlerinde ki eski bir düşmanın tehlikesinin farkında değildir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • ismail kankal 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi de bu kac bölüm önceki bölüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti