Seksenler dizisinde yurt dışından misafir var!

Seksenler 130. bölüm ile 28 Ekim Salı akşamı ekranlara geliyor. Yeni bölüm'de Nazlı'nın İngiltere'den mektup arkadaşı geliyor.

Seksenler dizisinde yurt dışından misafir var!
Seksenler dizisinde yurt dışından misafir var!
GİRİŞ 28.10.2014 02:16 GÜNCELLEME 28.10.2014 10:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler Salı akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Seksenler yeni bölümünde Nazlı'nın İngiltere'den mektup arkadaşı Türkiye'ye ziyarete geliyor ve bu durum Ergün'ü oldukça kıskanç durumlar içine sokuyor. Seksenler 130. bölüm 28 Ekim Salı saat 19:55'ten itibaren ekrana gelecek.

Seksenler 130. bölüm

Nazlı’nın Mektup Arkadaşı Geliyor! Nazlı’nın İngiltere’deki mektup arkadaşı, Türkiye’ye Nazlı’yı ziyarete gelecektir. Bunu duyan Ergun küplere biner. Nazlı’nın mektup arkadaşı geldiğinde, birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Ergun’un kıskançlık krizleri komik görüntülere sahne olur. Öte yandan Şimbil bakkalın eşi hastalanmış, Rukiye de hastaneye refakatçi olarak gitmiştir. Çocuklarla evde yalnız kalan Gazanfer ve Fehmi’nin yemek yapması gerekmektedir. Yemek yapma konusunda son derece tecrübesiz olan ikiliyi, çok zor anlar beklemektedir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Bekir Öztürk Sabanoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Seksenler dizisi hastasiyiz ailece , Haber 7 'ye kaliteli dizi takipcisi oldugu için ve TRT1 tesekkürler , aile adab seref namus , bir zamanlar ... dedirten dizi , aktörlerin hepsi sahane oynuyor, produktörü'de çok yetenekli buldugumuzu belirtmek isterim , hepsine saygilar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir