Medcezir 46. bölüm: Yaman yıkılıyor

Medcezir her Cuma yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanacak 46. bölüm Yaman'ı yıkan haberlere sahne oluyor.

Medcezir 46. bölüm: Yaman yıkılıyor
Medcezir 46. bölüm: Yaman yıkılıyor
GİRİŞ 30.10.2014 00:08 GÜNCELLEME 30.10.2014 00:38

Star TV ekranlarında her hafta Cuma günü yayınlanmaya devam eden Medcezir, 31 Ekim Cuma günü de yeni bölümü ile ekrana geliyor. Medcezir 46. bölüm, hayranları tarafından merakla beklenirken yayınlanan fragman ile Yaman için yıkıcı haberlere sahne olduğunu da ortaya koyuyor. Medcezir yeni bölümü ile Cuma günü 20:30'da ekrana gelecek.

Medcezir 46. bölüm

Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper,  Mira’nın aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır... Yıkılmıştır, hele ki Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır... Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer...  Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.

Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar. 

Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylül'ün ailesi için  bir yemek daveti verir. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor