Mutlu Ol Yeter dizisi yayından kaldırıldı!

Ekranların sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter yayınlanan 7. bölümüyle ekranlara veda etti.

Mutlu Ol Yeter dizisi yayından kaldırıldı!
Mutlu Ol Yeter dizisi yayından kaldırıldı!
GİRİŞ 26.05.2015 10:09 GÜNCELLEME 26.05.2015 10:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Atv’de yayınlanan ve başrollerinde Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan'ın rol aldığı Mutlu Ol Yeter dizisi yayından kaldırıldı. Reytinglerden istediği sonucu dizi dün akşam yayınlanan 7. bölümüyle ekrana veda etti.

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor. 
 
Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.
 
Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Mutlu Ol Yeter"in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgür'ün de olduğu dizi, kaliteli espri anlayışını ekran karşısına taşıdı. 
 
Mutlu Ol Yeter dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde Total'de 65. AB grubunda ise 63. sırada yer bulabildi. Yayınlandığı günden itibaren reytinglerde başarı gösteremeyen Mutlu Ol Yeter dizisi dün akşam yayınlanan 7. bölümü ile ekrana veda etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Meho aga 8 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul a katılın.
    Cevapla
  • Hülya Yalcin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sevilen dizi demişsiniz, sevilen dizi niye yayından kaldırılsın? Fragmanlarını izlemiştim, resmen zaman kaybı idi. Isabet olmuş !!!
    Cevapla
  • Sevilen 8 yıl önce Şikayet Et
    Sevilen dizi demişsiniz, sevilen dizi rating alandır. Sevilen dizi niye yayından kaldırılsın?
    Cevapla
  • Sinha 8 yıl önce Şikayet Et
    Ali Atay'ın gezi olaylarında yaptıklarından sonra oynayacağı hiç bir dizi tutmayacaktır. Bu milleti saf görmek çok büyük gaflettir...
    Cevapla
  • mrsimsek 8 yıl önce Şikayet Et
    beyaz show yaptı yapacağını :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız