Diriliş'te Ertuğrul'a büyük kumpas!

Diriliş Ertuğrul'da kumpasların ardı arkası kesilmiyor! Oba'ya fitneyi taşıyan isim ise bu kez Gümüştekin Bey oldu. İşte dizide yaşananlar;

GİRİŞ 03.12.2015 11:37 GÜNCELLEME 03.12.2015 11:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da nefesler kesildi! Hayme Ana, Ertuğrul'a atılan iftira nedeniyle yıkılırken, Gümüştekin ise uç beyliği hesapları yapmaktadır. İşte dün gece Diriliş Ertuğrul'da yaşananlar;

Moğallar'a karşı Anadolu'daki beylikleri uyarmak için gelen Atabey Ertokuş, Ertuğrul'u beklerken saldırıya uğrar. Obadaki hainin yardımıyla harekete geçen Moğal askerleri, Ertokuş Bey'in askerlerini öldürür, kendisini de esir alır.

ERTOKUŞ BEY ESİR DÜŞER

Ertokuş Bey ile buluşmak için anlaştıkları yere giden Ertuğrul, hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşır. Ertokuş Bey'in askerlerinin tamamı Moğallar tarafından şehit edilmiştir. Ertuğrul ise kendisine kurulan tuzaktan yine alpleri sayesinde kurtulur.

"Oğlumu böyle bir alçaklığın içinde olduğunu söyleyen belli ki bir fitnenin içindedir."

ERTUĞRUL'A BÜYÜK KUMPAS

Selçuklu'dan uç beyliği hesapları yapan Gümüştekin ise saldırıdan yaralı olarak kurtulan askerin ifadesiyle Ertuğrul'u suçlar. Obadaki toya gelen Gümüştekin, Ertuğrul'u suçlar ve saldırıyı o ve alplerinin gerçekleştirdiğini iddia eder. Dahası, Ertuğrul için Sadeddin Köpek'in idam fermanı verdiğini söyler.

HAYME ANA: FERMAN PADİŞAHINSA DAĞLAR BİZİMDİR

Hayme Ana ise Ertuğrul'u atılan iftiraya karşı korumakta kararlıdır. Gümüştekin'i uyarmak için otağa gelen Hayme Ana, Ertuğrul'un suçsuz olduğunu, gerekirse Kayılar'ın obadan ayrılacağını söyler. Gümüştekin'in fermanın sahibi Selçuklu hükümdarıdır hatırlatması üzerine bir kez daha tarihi bir cevap verir. Hayme Ana, ferman padişahınsa dağlar bizimdir diyerek, idam fermanını kabul etmediklerini söyler.

YORUMLAR 3
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye böyle dizi Görmedi be helal olsun...
    Cevapla
  • bilmiyorum 8 yıl önce Şikayet Et
    çokakılı vezeki
    Cevapla
  • OGRETMEN 8 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi izlemeyenle şiddetle izleyin diyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü