Baba Candır 34.bölümde neler yaşanacak?

Pazar akşamları ekrana gelen Baba Candır 34. bölümde neler yaşanacak? Baba Candır son bölüm fragmanı haber7.com'da..

GİRİŞ 16.04.2016 11:51 GÜNCELLEME 16.04.2016 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her Pazar TRT 1 ekranların da izleyicisiyle buluşan Baba Candır 34. bölümde neler yaşanacak? Baba Candır 34. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.. 

Ekranların sevilen dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Baba Candır yeni bölümünde Haluk ve Ece kaçılıyor. Haluk ve Ece'yi kim kaçırdı? Salih baba kızının evden kaçtığını düşünerek büyük üzüntüye kapılıyor. Ece evden mi kaçtı yoksa kaçırıldı mı? Pazar akşamlarının eğlence dolu dizisi Baba Candır da bu hafta neler yaşanacak? 

Yarın akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizi yayınlandığı günden bu yana izleyicinin yüksek  beğenisini topladı. Dizinin başrollerinde yer alan oyuncular şu şekilde, Uraz Kaygılaroğlu (HALUK)Berna Koraltürk (ECE)Özgün Karaman (EMRECAN), Melis Tüzüngüç (CEYLAN),  SettarTanrıöğen (SALİH), Tolga Pancaroğlu (EGEMEN), Tülay Bursa (NERMİN). 

Baba candır 34. bölümde neler yaşanacak ? Haluk ve Ece kaçıldı mı? Salih baba Ece'nin evden kaçtığını düşünüyor. Ece'yi kim kaçırdı? Yeni bölüm yarın akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Baba candır 34. bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde.. 

Baba Candır son bölümde neler yaşandı?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı Baba Candır dizisi her pazar akşamı saat 19.55 'de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Yayınladığı günden bu yana izleyicinin beğenisini kazanan dizi, eğlenceli sahneleriyle izleyicisini gülümseten anlar yaşatmaya devam ediyor. Baba Candır 33. bölümde neler yaşanmıştı? Geçen hafta pazar günü yayınlanan dizide gözlerini hastanede açan Haluk başucunda Salih Baba ve Hasan Başkanı görünce onlara Ece ile sözlendiğini açıklar. Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına trip atar. Emrecan ve Ceylan'ın evlilik hazırlıkları hızlıca devam etmektedir. Birlikte ev bakan ikili bu süreçte yalnız kalamayacaklardır.

Haluk Ece’den özür dilemek için türlü yollar denemektedir; hiç ummadığı bir kişi onu Ece ile bir araya getirecektir. Damla’nın Avusturalya'dan gelen misafiri bütün ailede bir kaosa neden olacaktır. TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta; Salih Baba kendisine yalan söyleyen ailesini affedebilecek mi? Ece kendisinden af dileyen Haluk ile barışacak mı? Damla’nın Avustralya’dan gelen gizemli misafiri kim? Tüm soruların cevabını 33. bölümde bulabilirsiniz..

Uraz Kaygılaroğlu (HALUK) kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 doğumlu olan dizi oyuncusu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli olan Uraz Kaygılaroğlu, Show TV’de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv’de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.

Uraz Kaygılaroğlu, TRT 1′de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D’de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1′de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Şu anda Türkiye ve Azerbaycan’da popüler olan “Baba Candır ” dizisinde Haluk Güney rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, aynı zamanda TRT1′de yayınlanan “Kuyruk ” yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır.

Dizi ve Programları
“Kuyruk (yarışma)”(2016)(sunucu)* “Baba Candır” (2015) – Haluk
“Ve Kazanan (2015) (Sunucu)
Yedi Güzel Adam (2014) – Adil Erdem Bayazıt
Takip (2014) (Sunucu)
Tam Zamanı (2013) (Sunucu)
Eski Hikâye (2013)
Harem (2012)
Kamuflaj (2012) (Sunucu)
Pis Yedili (2011-2012-2013)
Mezuniyet (2009)
Canını Sevdiğiminin İstanbul’u (2009)
Es Es (2008)
Milyonda Bir (2008)

Reklamları
Vodafone
Yapı Kredi
Pınar Labne
Mogaz

 

YORUMLAR 2
  • neco 7 yıl önce Şikayet Et
    TRT bunu bilerek yapıyor sanırım iyi bur dizi başlatıyor, millet seyretmeye başlayınca işin cılkını çıkarıyor. bu filmin senaristini görsem, bu huy değişikliğin ve mertere kadar düşüşünün sebebini sormak isterim. ancak bu kadar saçmalanır.
    Cevapla
  • .vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ama dizi çok komik biraz saçmalasa dahi izlemeye değer bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak