Tatlı İntikam 13. yeni bölüm fragmanı izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde heyecan dorukta. Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanı yayınlandı.

Tatlı İntikam 13. yeni bölüm fragmanı izle
Tatlı İntikam 13. yeni bölüm fragmanı izle
GİRİŞ 18.06.2016 17:40 GÜNCELLEME 18.06.2016 17:41

Televizyon ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam'da bu akşam nefesler tutuluyor. Pelin, Sinan'dan bir karar vermesini istiyor. Peki Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde neler olacak? Sinan'nın kararı ne olacak? Merak ettiğiniz tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Tatlı İntikam 13. bölümde neler olacak?

Tatlı İntikam'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde işler biraz olsun düzelmeye başladı. Ancak Sinan'ın bir karar vermesi gerekiyor. Pelin Sinan'dan bir karar vermesini istiyor.

Aşçı yarışmasına katılacak olan Sinan, Pelin ile birlikte yarışmanın yapılacağı otele geliyor. Ancak otelde Sinan'ı dişli bir rakip bekliyor. En dişli rakibiyle tanışan Sinan ne yapacak?

Yarışmada birinci olmayı kafasına koymuş olan Kerem, her türlü hileyi yapabilecek karaktere sahiptir. Bu durum ise Sinan'ın canını hayli sıkmaktadır.

Öte yandan İstanbul'da işler karışır. Turgut, Rıza'ya Sinan'ın evli olduğunu söyler.

Yarışmanın yapılacağı otelde Pelin ve Sinan herşeyden uzak güzel vakit geçirmektedir. Ancak beklenmedik bir misafirin gelişi ile yine her şey alt üst olur.

Tatlı İntikam, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 18 Haziran 2016 akşamı yani bu akşam, saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!