No: 309 4.bölüm 2.fragmanı Fox TV'den izle

Fox TV ekranlarının yaz dizisi No: 309 4.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi No: 309 4.bölümünde neler yaşanacak?

No: 309 4.bölüm 2.fragmanı Fox TV'den izle
No: 309 4.bölüm 2.fragmanı Fox TV'den izle
GİRİŞ 22.06.2016 12:27 GÜNCELLEME 22.06.2016 12:27

22 Haziran çarşamba günü seyirci ile buluşacak No: 309 4.bölüm 2.fragmanı henüz yayınlanmadı. Fox TV'nin yaz dizisi olarak başlayan No: 309 4.bölüm 2.fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

No: 309 4.bölüm fragmanı

Fox TV ekranlarının ilgi gören dizilerinden birisi olan No 309 yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeye devam etti. Lale Onur'un ona sunduğu evlilik sözleşmesi şartını kabul ederek sözleşmeyi imzaladı. Ailesinin üzerinde kurduğu baskıyı daha fazla kaldıramayan Lale fenalaştı.

Lale'nin fenalaşmasından sonra ailesi onu hemen hastaneye kaldırdı. Lale'nin fenalaşmasından sonra ailesi onun için endişe etmeye başladı. Onur ve Lale'nin aileleri soluğu hastane aldılar. İsmet, Lale'nin Onur ile evlenmek istemediğini öğrenince işin boyutu değişmeye başladı.

İsmet, Onur'dan elinden gelen her şeyi yapıp Lale'yi bu evlilik için ikna etmesini istedi. Onur'un çabalarının karşılığı olarak Lale en doğru seçimin onunla evlenmek olduğuna karar verdi. Lale Onur'un sunduğu evlilik sözleşmesinin şartlarını kabul ederek sözleşmeyi imzaladı. İkili tam her şeyin yoluna girdiğini düşünmeye başladığı anda yaşanan bir olay ortalığın karışmasına neden oldu. 

No: 309 oyuncu kadrosu

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)
Onur Sarıhan(Furkan Palalı)
Songül Şen (Sumru Yavrucuk)
İsmet Sarıhan (Nurşim Demir)
Kurtuluş Yorulmaz (Gökçe Özyol)
Erol Sarıhan (Cihan Ercan)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak