Hayat Şarkısı 21.bölüm fragmanı (Sezon finali) Şoke eden sahne

Kanal D Hayat Şarkısı 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finali yapacak Hayat Şarkısı 21.bölümünde neler olacak? İşte Hayat Şarkısı 21.bölüm ile ilgili detaylar

Hayat Şarkısı 21.bölüm fragmanı (Sezon finali) Şoke eden sahne
Hayat Şarkısı 21.bölüm fragmanı (Sezon finali) Şoke eden sahne
GİRİŞ 22.06.2016 09:45 GÜNCELLEME 22.06.2016 09:45

28 Haziran salı günü ekranlara gelecek Hayat Şarkısı 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba gibi bir sezon finali ile ekranlara gelecek Hayat Şarkısı 21.bölüm fragmanı nefes kesti. Peki sevilen dizi Hayat Şarkısı 21.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm özeti ve fragmanı

HAYAT ŞARKISI 21.BÖLÜM FRAGMANI

Bu sezonun en sürpriz dizilerinden olan Hayat Şarkısı 21. sezon finali ile 28 haziran salı günü sezona ara verecek ve şayet bir aksilik olmaz ise eylül ayında izleyicilerine yeniden kavuşacak.

Ama anlaşılan o ki bu süreçte izleyenleri Kerim ve Hülya arasında yaşanacaklar meraklandıracak. Sezon boyunca Kerim ve ailesine girebilmek için yaptıkları anlaşılan o ki gün yüzüne çıkıyor ve Kerim ile Hülya’nın kaderi değişiyor.

hayat-sarkisi-65465

Hayat Şarkısı dizisi sezona böyle veda etti!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı ’nın ilk sezon çekimleri sona erdi.

Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Pelin Öztekin, Olgun Toker, Almila Bağrıaçık, Filiz Ahmet, Aydan Taş ve Osman Alkaş’ın yer aldığı yapımın bugün son kez paydos yapmasının ardından Biricik, Instagram hesabından tüm ekibin bir arada olduğu bir fotoğraf paylaşarak çekimlerin bittiğini duyurdu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı