Poyraz Karayel 22 Haziran yeni bölümü neden yok?

Kanal D Poyraz Karayel 63.bölümü neden yayınlanmadı? Poyraz Karayel dizisi neden yok? Dizi takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Poyraz Karayel 22 Haziran çarşamba günü neden yayınlanmadı.

Poyraz Karayel 22 Haziran yeni bölümü neden yok?
Poyraz Karayel 22 Haziran yeni bölümü neden yok?
GİRİŞ 22.06.2016 10:37 GÜNCELLEME 22.06.2016 10:37

Poyraz Karayel  22 Haziran çarşamba günü ekranlara gelmedi. Dizinin izleyicileri Poyraz Karayel 63.bölümün neden yayınlanmadığını merak etti. Star TV'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 63.bölümü ile geçen hafta sezon finali yaptı. Bu yüzden Poyraz Karayel 22 Haziran çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmadı.

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZON NE ZAMAN?

Yaz boyunca ekrana gelmeyecek Poyrazl Karayel dizisi en yakın başlama tarihi ise Eylül ayını bulacağı öngörülüyor. .

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlker Kaleli, Poyraz Karayel'den ayrıldı mı?

Poyraz Karayel'de yaşanan bu gergin dönemin nedeni olarak çıkan haberlerde İlker Kaleli'nin gösterilmesi üzerine yakışıklı oyuncu sessizliğini bozmayarak çıkan haberlere cevap vermemeyi tercih etmişti. Bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bu durumun sebebi olarak, "Söyleyecek birşeyim olmadığından değil, bu kadar iftira ve karalamanın içinde sadece "durmak" doğru olduğundan." ifadeleriyle açıklayan Kaleli, ayrıca bu uzun yazısıyla akıllara, "Diziye veda mı ediyor?" sorusunu da akıllara getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi