Kanal 7 Benimsin 36.bölüm fragmanı (Son bölüm) izle

Benimsin 36.bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Peki Kanal 7'nin sevilen dizisi Benimsin 36.bölümünde neler olacak?

Kanal 7 Benimsin 36.bölüm fragmanı (Son bölüm) izle
Kanal 7 Benimsin 36.bölüm fragmanı (Son bölüm) izle
GİRİŞ 23.06.2016 09:12 GÜNCELLEME 23.06.2016 09:19

23 Haziran perşembe günü ekranlara gelecek Benimsin 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün ekranlara gelen Benimsin 36.bölümünde neler olacak? İşte sevilen dizi Benimsin 36.bölüm özeti ve fragmanı

BENİMİSİN 36.BÖLÜM FRAGMANI

BENİMSİN 36.BÖLÜM İZLE

İntikam ateşi ile yanan Nefisa safını değiştirir ve Suraiyya hanıma karşı cephe alır. İlk olarak Aaliya üzerinden Shabana’yı dolduran Nefisa’nın planı yüzünden Suraiyya ve Shabana arasında büyük bir kavga başlar. Öte yandan Usman Bey’i iyileştirmesi için doktor arayışını sürdüren Aaliya çok önemli bir isme ulaşır.

Suraiyya’nın kendisini evden atma tehdidinin ardından ondan intikam almak isteyen Nefisa, Rizwan ve Aayat’ın evlenmesine izin verir. Aaliya ve Zain ile birlikte Bhopal’e giden Nefisa, Shabana’yı Suraiyya hanıma karşı doldurur. Suraiyya’yı arayan Shabana ondan mutfaktaki patlama hakkında bilgi almak isteyince ikili arasındaki gerilim bir anda yükselir. Bhopal’de felçli hastaları iyileştiren ve kendisine Lokman Hekim denilen kişiyi bularak Usman Bey’i iyileştirmek isteyen Aaliya, Suraiyya hanımın tepkisi ile karşılaşır.

benimsin-36-bölüm-izle-6465

BENİMSİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Zubair hakkında önemli ipuçlarına ulaşan Avukat Rehan Khan, eski müvekkili ve Aaliya arasında bir şeyler olduğundan artık emin olmuştur. Rehan Khan ve Zubair’i kullanarak Zain’in Aaliya’dan boşanması için çabalayan Suraiyya hanım kritik bir hamle yaparak onları Berakat Royal’de işe alır. Zain, Aaliya’ya her ne kadar güvense de kafasındaki şüphe tam olarak silinmiş değildir. Suraiyya hanımın isteği ile harekete geçen Zubair artık kirli planını sergileyerek Aaliya ile arasında bir ilişki olduğunu evdekilere anlatır. Aaliya düştüğü bu zor durumdan kurtulabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki