Yüksek Sosyete 8.bölüm 2.fragmanı | Şaşırtan karar

TV ekranlarının en sevilen dizisi Yüksek Sosyete 8.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi Yüksek Sosyete 8.bölümünde neler olacak?

Yüksek Sosyete 8.bölüm 2.fragmanı | Şaşırtan karar
Yüksek Sosyete 8.bölüm 2.fragmanı | Şaşırtan karar
GİRİŞ 10.08.2016 07:55 GÜNCELLEME 10.08.2016 09:02

11 Ağustos perşembe günü seyirci ile buluşacak Yüksek Sosyete 8.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Sezona adeta bomba gibi başlayan Yüksek Sosyete 8.bölümünde neler yaşanacak? haberimizde yer alacak

YÜKSEK SOSYETE 8.BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete dizisi yüksekten uçuyor!

Önceki günlerde reyting listesinde hem total hem de AB grubunda zirve Yüksek Sosyete’de…

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da hem totalde hem de AB grubunda zirveyi kimselere bırakmayan dizi; totalde 5.27 rating 19 share, AB grubunda ise 4.67 rating 17 share alarak her iki grupta da dünün lideri olmuş.

Bakalım haftalardır zirve mücadelesinde rakiplerini zirveye yaklaştırmayan “Yüksek Sosyete”nin bu gidişatını durdurabilen çıkacak mı?

Burak Sağyaşar, Yüksek Sosyete ve Aşk Laftan Anlamaz dizileriyle büyük iş yaptı

Burak Sağyaşar’ı kamera önünde de beğenirdim. Açıkçası gelecek de vaat ediyordu. Ama o kamera arkasını, üstelik yapımcılık gibi zor bir işi yapmayı tercih etti…

Annesi Nilgün Sağyaşar’ın kanatlarının altından uçtu ve günlük dizi topundan çıktı. Şimdi Yüksek Sosyete (Star TV) ve Aşk Laftan Anlamaz (Show TV) gibi iki sağlam yaz işi yapıyor… Yüksek Sosyete kışı görür, Aşk Laftan Anlamaz ise yükselişte.

Genç kuşağın kafasını iyi okuyan Burak da öyle… Temeli sağlam genç patronlar sektörde başarıya ulaştıkça seviniyorum. Tebrikler! (Mesut Yar / Posta)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu