Yalancı Bahar 78.bölüm fragmanı

Yalancı Bahar 78.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Her bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitleyen Yalancı Bahar 78.bölüm özeti haberimizde

Yalancı Bahar 78.bölüm fragmanı
Yalancı Bahar 78.bölüm fragmanı
GİRİŞ 01.09.2016 12:06 GÜNCELLEME 03.09.2016 17:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

01 Eylül perşembe günü Kanal 7 ekranlarına gelen Yalancı Bahar 78.bölüm fragmanı yayınlandı. Reytinglerde sürekli üst sıralarda yer alan Yalancı Bahar 78.bölüm tanıtımı yine nefes kesti. Peki bu yaza damgasını vuran Yalancı Bahar 78.bölümünde neler yaşanacak? İşte Yalancı Bahar yeni bölüm özeti ve fragmanı

YALANCI BAHAR 78.BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR 78.BÖLÜM ÖZETİ

Meera’daki bilekliği gören Madhubala, onun Mohan Kundra hakkında anlattığı hikâyenin doğru olduğuna inanmaya başlar. RK ise tüm bu yaşananların Sultan tarafından uydurulduğuna ve Meera’nın da para karşılığında rol yaptığını söyler. Bu sözler karşısında sinirlerine hâkim olamayan Sultan öfkesini kontrol etmekten vazgeçerek onunla tartışmaya başlar. Meera’ya yaptıklarından pişman olan Radha, Madhubala’yı da yanına alarak gizlice Sultan’ın evine gider. Bu ziyaretten haberdar olan Deepali, Madhubala ile RK’nın arasını açmak için eline geçen fırsatı değendirmek için bir plan yapar. Deepali ayrıca Radha’nın malikânenin bodrumunda sakladığı büyük sırrı da öğrenecektir. Padmini ise Madhubala’yı RK’dan hiç birşeyi gizlememesi konusunda uyarır. 

yalancı-haber78-izle

YALANCI BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Vivian Dsena
- Drashti Dhami
- Avinesh Rekhi
- Pallavi Purohit
- Bhupinder Singh
- Rakhee,

YALANCI BAHAR CANLI İZLE

KANAL 7 HD

Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON
ÜLKE TV HD
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON
Standart yayın frekansları ise şöyle:
KANAL 7 SD
Türksat 4A
Frekans 12095
Polarizasyon yatay
Symbol rate (S.R.) 4800
FEC 5/6

KANAL 7’NİN DİĞER PLATFORMLARDAKİ ERİŞİM BİLGİLERİ

DIGITURK: 34. Kanal
D-SMART: 27. Kanal
KABLO TV: Analog S13
TELEDÜNYA: KANAL 7: 27. Kanal / KANAL 7 HD: 60 . Kanal
TIVIBU: KANAL 7: 28. Sıra / KANAL 7 HD: 317. Sıra

YALANCI BAHAR DİZİSİ YAYIN SAATİ

Yalancı Bahar, hafta içi her gün saat 15:50’de Kanal 7 ekranlarında. 

YALANCI BAHAR 77.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sultan’ın Mohan Kundra hakkında anlattıklarına inanmayan RK, Meera’nın para karşılığında rol yaptığını söylemesi üzerine ikili yeniden karşı karşıya gelir. Meera’ya kötü davrandığı için kendini suçlu hisseden Radha ise Madhubala ile birlikte gizlice Sultan’ın evine giderek ondan özür diler. Diğer yandan Roma, Madhubala’yı ziyaret etmek için sürpriz bir şekilde Kundra malikânesine gelir. Madhubala’nın Sultan’ın evine gittiğini öğrenince kıskançlık krizi geçiren RK, karısından kendisi ile Sultan arasında bir seçim yapmasını ister. 

YALANCI BAHAR 76.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Madhubala, Sultanı arayarak Mohan Khan hakkındaki iddiaların doğru olup olmadığını sorar. RK’nın kullandığı aracın önünü kesen Sultan ona gerçekleri bir kez daha anlatmaya çalışsa da RK, ona Madhubala’yı elde etmek için böyle bir yola başvurduğunu söyler. Bu Sultan’ın kinini daha da arttırr ve Radha ile yüzleşmesi için Meera’yı da yanına alarak yeniden Kundra malikânesine gider. Meera’yı karşısında gören Radha her ne kadar anlatılanlara inanmasa da anlatılanlar karşısında şüphe duymaya başlamıştır. RK, Sultan’ı polis çağırmakla tehdit eder ancak Sultan’ın geri adım atmaya niyeti yoktur ve Deepali’yi odasından atarak annesi ile birlikte oraya yerleşir. Bu sırada Bitto’dan çek defterini isteyen RK ise bir sayfa kopararak Sultan’a bu işten vazgeçmesi için istediği miktarı ödemeye hazır olduğunu söyler. Sultan ise çekin üzerine bir isim yazarak RK’ya geri verir.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • songulesen 7 yıl önce Şikayet Et
    yalanci bahar iyce sacma olmmay basladi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri