Diriliş Ertuğrul 69.bölümü son bölümünü seyret

14 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul 69.bölümü izleyenleri şoke etti. Yeni bölümüyle nefes kesen Diriliş Ertuğrul 69.bölümü aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

GİRİŞ 19.12.2016 10:07 GÜNCELLEME 19.12.2016 10:07
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlandırdı. Ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul 69.bölümü nefes kesti. Yeni sezona bomba gibi başlayan Diriliş son bölümünde artık kılıçlar çekildi. İşte Diriliş Ertuğrul 69.bölüm özeti ve tüm detaylar

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 69.BÖLÜM İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 69.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 69. bölümü 14 Aralık çarşamba günü ekrana gelecek.

Şüphesiz her nefis ölümü tadacaktır… Amma zamanını yalnızca Allah tayin eder…

Simon, yaptığı plan doğrultusunda Turgut’un sadakatini kullanarak Ertuğrul’a gönderdiği zehirli mektup hedefini bulmuş ve Ertuğrul zehrin etkisiyle kontrolden çıkmıştır. İki obanın bey ve hatunlarının önünde yaşanan bu olay herkesi şaşırtmakla kalmayıp endişeye sevk etmiştir. Zehirlenen Ertuğrul, çevresindekilere zarar verip birinin ölümüne sebep olacak mı? Ve asıl soru: Ertuğrul ölecek mi?
 
Kimi Zaman İyilerin Sadakati, Kötülerin Kullanacağı En Büyük Zaaf Olabilir…

Geçen bölümde Turgut Alp’ın Ertuğrul için çalıştığını tapınakçılar fark etmişti ve Turgut’un Ertuğrul’a olan sadakatini kullanarak Ertuğrul’u zehirlemeyi başarmışlardı. Artık iki tarafta da hain olarak bilinen Turgut, bu zor durumdan sıyrılabilecek mi?

diriliş-ertuğrul-ölüm-sahnesi

Kara Haber Tez Duyulur…

Ertuğrul’un ölüm haberinin duyulması ile bir anda beysiz kalan Kayı Obasında yeni gelişmeler yaşanırken; Dündar, Ertuğrul Bey’in intikamını almak için hem tapınakçıların hem de Turgut Alp’ın üzerine gitmeye karar vermiştir. Ak ve karanın belli olmadığı bu karanlık ortam hangi sonuçları doğuracak?  
 
Farklı Kişilerin Benzer Hali… 

Gözlerinin önünde kontrolden çıkarak Ural’a saldıran Ertuğrul Bey’in bu hali, Çavdar otağında da büyük bir şaşkınlıkla karşılanmıştır. Candar Bey, Ertuğrul’a Aslıhan ile evlilik meselesini açacakken bu beklenmedik gelişme evlilik meselesinin bir müddet ertelenmesine sebep olmuştur. Öte yandan Toktamış’ın ölümü ile Ertuğrul’un zehirlenmesi arasındaki benzerlik Çavdar otağının dikkatinden kaçmamıştır. Peki iki zehir vakasında da parmağı bulunan Ural, bu durumdan sıyrılabilecek mi?
Kötülüğün Kısa Vadedeki Kazancı, İyiliğin Uzun Vadedeki Kazancının Başlangıcıdır…
Planın başarıyla işlemesi Simon’u keyiflendirirken, Kayıların intikam yemini etmesi, Simon’u da harekete geçirmiştir. Artık kartlar açıktan oynanacak ve kimin gücü kime yeterse mantığıyla hareket edilecektir… Peki bu seferberlik halinde kazanan taraf kim olacak?

SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Simon, Amanda’yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulduSimon’un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural’ın bu ihanete karşılığını verdi 

İki obayı birbirine kırdırma planında Amanda kozunu oynayan Simon’un keyfi kaçtı. Oynadığı bu kozla Ural’ın nefretinin kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planlarında başarılı olamadı. 

Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Ural ve Ertuğrul'un karşı karşıya gelmesi herkesi heyecanlandırdı.

Diriliş Ertuğrul son bölümünde paylaşım rekoru kıran sözler

"Biz Türkler adam olana her daim inanırız !"

"Şeytanın sevabına iş görüldüğü nerede görülmüştür?"

"Biz Türküz oğul, bozkırın yağız savaşçılarıyız, kaybetmeden bulmak, haketmeden almak, savaşmadan ölmek yoktur bize."

"İnsan keferenin kılıcından kurtulur da hatununun dilinden kurtulamazmış."

"Bir Türkmen Beyinin ölümünü isteyecek halim yok! Lakin Azrail'e kime uğrayacağını söyleyecek değiliz."

"Töremizde benim istediğim kişi ile evlenmek de evlenmemek de hakkındır ! Ben senin babanım sahibin değil.

YORUMLAR 41
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölmez
    Cevapla
  • ömer oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    hayır ölmeyecek adam 90 yıl yaşamış zaten
    Cevapla
  • sercan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide kurtlar vadisinde polatın vurulup vurulup ölmesine dönmesin....
    Cevapla
  • Halime 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabikide ertuğrulun ölmesi gibi durum söz konusu dahi olamaz.ama dizilerdeki bu ölme dirilme işlerinden nefret ediyorum.
    Cevapla
  • Akarsu 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabikide ertugrulun ölmesi söz konusu dahi olamaz.ama dizilerdeki bu ölme dirilme olaylarından nefret ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı