Sakarya Fırat / Fragman

Sakarya Fırat’ta bu hafta da heyecan hız kesmiyor. Durali’nin kaçırılması Poyraz’ı ayağa kaldırmıştır. Ailesi ise perişandır. Osman ve Kerküklü Durali’nin izini bulabilmek için ilçeye iner. Osmanların araştırmaları sırasında çıkan sesler tugaydan bile duyulur.

Sakarya Fırat / Fragman
Sakarya Fırat / Fragman
GİRİŞ 16.11.2011 09:56 GÜNCELLEME 16.11.2011 09:56

 Necla ve Miro Durali’nin ağzından laf almak için her türlü işkenceyi yapar. Atabey’de ise Fatmalar komşularının şehit düşen oğullarıyla kahrolurlar. Poyraz Timi harekete geçmeyi beklerken Muharrem’in yazdığı şiir hepsinin içindeki ateşi tutuşturur.

Necla’nın bölüğünün ikmal yapacağını öğrenince Durali’yi kurtarmak için bir plan yaparlar. Her şeyi göze alarak, hatta albaya karşı durarak yola çıkarlar. Necla’nın adamlarını ele geçirip karşılığında Durali’yi isterler. Necla da tüm adamlarını toplayıp Poyraz’ın üstüne yürür. Osmanları ve Poyraz Timi’ni kuşatır. Bakır ise bu sırada Necla’nın talimatıyla Osman ve Kerküklü’nün canını yakmak için Esmaların evine adam yollamıştır.

Esma ve Keklik Ana Bakır’ın gönderdiği adamlara karşı durmaya çalışırken ellerindeki tek tabancanın son iki mermisini kendileri için ayırırlar. Albayın havalandırdığı helikopterler tam zamanında Poyraz Timi’ni kurtarmaya gelir. Ama Necla, Miro ve adamlarının saldırısından kurtulmak kolay olmaz. Osman ve Kerküklü onları durdurabilmek ve helikopterlerin gitmesini sağlayabilmek için kendilerini feda ederler.

Sakarya Fırat bu akşam saat:19.55'de TRT 1 ekranlarında...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor