Kuzey Güney 11. bölüm- fragman

Simay, Kuzey’i evlenmeye ikna edebilmek için, onu en zayıf noktasından yakalamaya çalışır. Kuzey Güney 23 Kasım Çarşamba 20:00'da Kanal D'de...

Kuzey Güney 11. bölüm- fragman
Kuzey Güney 11. bölüm- fragman
GİRİŞ 23.11.2011 09:14 GÜNCELLEME 23.11.2011 09:14

Ancak Kuzey’in içinde bulunduğu koşullar, onun Simay’a küçücük bir umut vermesine bile engeldir. Kuzey her şeyden önce, aynı gece çıkacağı dövüşte hayatta kalmayı başarabilmelidir. Atilla Sinaner, geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede hayatta kalma mücadelesi verirken, Banu bu durumdan Barış’ı sorumlu tutar. Banu’nun suçlamaları karşısında soğukkanlılığını kaybetmeyen Barış ise, aynı dakikalarda kendi geleceğine yön verecek olan belgeyi Atilla’nın imzasını taklit ederek imzalar.

 Kazım’ın, kızını görebilmek için evlerinin önüne kadar gelmesiyle, Gülten, Cemre’yi daha fazla olayların dışında tutamaz. Öte yandan Gülten’in çabaları sonuç verir. Cemre, Katmanoğlu Holding’te işe başlar. Atilla’nın ölümü ardından, Banu ve Barış’ın annesi Ebru (Hale Soygazi) İstanbul’a gelir. Ebru’nun dönüşüyle birlikte bütün dengeler bir anda değişir. Bu yeni dönem, ilk andan itibaren Banu ve Güney’i de etkisine alacaktır.

Kuzey, kendi yüzünden yaşanan bir olumsuzluğu daha tamir edebilmek için Simay’a evlenme teklif eder. Bu nikah tamamiyle gizli kalacaktır. Kuzey, nikah defterine imza attığı gün, zaman içinde hayatını tamamen değiştirecek Zeynep’le tanışır.

Kuzey Güney 11. bölüm- fragman... 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış