Muhteşem Yüzyıl 74. bölüm - fragman

Muhteşem Yüzyıl 74. bölümüyle 21 Kasım Çarşamba 20:00'da Star'da...

Muhteşem Yüzyıl 74. bölüm - fragman
Muhteşem Yüzyıl 74. bölüm - fragman
GİRİŞ 21.11.2012 11:03 GÜNCELLEME 21.11.2012 11:03

Hatice Sultan ve İbrahim Paşa, Nigar'ın kızıyla sarayda kalmak zorunda kalıyor. Firuze Hatun, Süleyman'dan habersiz payitahttan gönderilirken bir sürprizle karşılaşıyor.Süleyman ve Hürrem, Şehzade Mustafa'nın oğlunu görmek üzere Manisa'ya gitmek için hazırlıklara başlıyor.

Hatice Sultan, İbrahim Paşa'nın Nigar'dan olma çocuğuyla karşı karşıya gelir. İbrahim'den çocuğu evden göndermesini ister. İbrahim, her ne kadar bu durumu kabul edip çocuğu evden uzaklaştırsa da ikilinin arası yeniden açılır.

Hürrem, Manisa'ya gitmek üzere hazırlanırken, İbrahim'in oyunuyla şaşkına döner. Anlaşılan o ki Firuze'den kurtulması o kadar kolay değildir. İbrahim Paşa'ya karşı öfke duyan Hürrem, Rüstem Ağa'ya ölümcül bir emir verir. Süleyman, Manisa'ya doğru yola çıkarken, İbrahim Paşa da Fransız elçileriyle görüşmeye devam eder.Görüşme sırasında öyle laflar eder ki İbrahim'in gelecekteki varlığını tehlikeye sokar. Süleyman'ın Manisa'ya varmasıyla sarayda büyük bir sevinç yaşanır.  Mihrimah ve Taşlıcalı Yahya, Hürrem'den gizli yeniden buluşma fırsatı yakalar. Süleyman, Mustafa'nın nikah kıymak istediğini hiç beklemediği birinden öğrenince hayal kırıklığına uğrar.

Öte yanda Rüstem Ağa, Hürrem'in giderken verdiği emri yerine getirmek üzereyken, Firuze'yle alakalı büyük bir sırrın farkına varır.. Bu sır ortaya çıktığında herkesi derinden sarsacaktır. Aralarında taht gerilimi yaşanan Mustafa ve Mehmet ormanda dolaşır. Bu gezinti sırasında başlarına öyle bir şey gelir ki Mehmet'in hayatı tehlikeye girer...

Rüstem Ağa'nın öğrendiği sır ne? Hatice Sultan, İbrahim'in kızından kurtulabilecek mi? Süleyman'ın Manisa günleri hanedanın kaderini değiştirecek mi? Şehzade Mehmet, ölüm tehlikesinden kurtulabilecek mi? Hepsi bu hafta Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümüyle Star'da.

Muhteşem Yüzyıl 74. bölüm - fragman... 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı