Kuzey Güney 56. bölüm- fragman

Kuzey Güney 56. bölümüyle 2 Ocak Çarşamba 20:00'da Kanal D'de...

Kuzey Güney 56. bölüm- fragman
Kuzey Güney 56. bölüm- fragman
GİRİŞ 02.01.2013 11:01 GÜNCELLEME 02.01.2013 11:01

Şirketin terasında yaşadıkları büyülü andan sonra, Kuzey'in  kendisinden kaçması Cemre'yi yaralasa da, yeni yıla, bu ana tutunarak giriyor. Kuzey, Sinanerler'in yaptığı usulsüzlüğü herkesin gözü önünde ispatlamanın  keyfini kısa bir süre yaşar. Güney, Kuzey'i Sinanerler'in etrafından  uzaklaştırmak için basit ama etkili bir silah kullanır. Bütün planlarının  bozulmasının ardından Sinanerler ise çıkmaz sokaktadır.

İçine düştükleri  durumdan kurtulmak için Güney'in planına tutunmaktan başka çareleri yoktur.  Güney, yaşanan krizi ustaca bir hamleyle köşkteki yerini sağlamlaştıracak bir  fırsata çevirir. Ancak Handan için köşkte rüzgar terse esmektedir. Handan, Güney  tarafından bile gözden çıkarıldığını fark ettiğinde, sığınacağı tek kişi kalır. 

Kuzey ile Güney arasındaki rekabet konusu bu kez anneleri olur. Gazetede çıkan  haberlerin sorumlusu olarak herkes Simay'ı suçlamaya devam ederken, Cemre bu  olayın altında Zeynep olduğuna emindir. Kuzey'in de gerçekleri görmesi için  elinden geleni yapar. Zeynep ise yaptığı kötülüğün hesabını Kuzey'e, aşkıyla  verir.Şirketin terasında yaşadıkları büyülü andan sonra, Kuzey'in kendisinden  kaçması Cemre'yi yaralasa da, yeni yıla bu ana tutunarak girer. Kuzey ise  sırtındaki en büyük yükten, Simay'dan kurtulmak üzeredir. Ancak yeni yıl en  büyük sürprizi Handan'a hazırlamaktadır.

Kuzey Güney 56. bölüm- fragman... 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor