Şahan Gökbakar'a İMDB şoku

Sosyal medyanın en keyifli topluluklarından İnci Sözlük, bu sefer de Şahan Gökbakar'ı hedef aldı. Sözlük yazarları, ünlü film değerlendirme sitesi IMDb'de verdikleri oylarla, Gökbakar'ın son filmi ‘Celal ile Ceren'i ‘en kötü filmler' listesine soktu.

Şahan Gökbakar'a İMDB şoku
Şahan Gökbakar'a İMDB şoku
GİRİŞ 30.01.2013 14:50 GÜNCELLEME 30.01.2013 14:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Televizyon programlarına yaptıkları sürpriz telefon bağlantılarıyla ve internet ortamındaki etkinlikleriyle adından söz ettiren İnci Sözlük, bu sefer ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı hedef aldı.

Sözlük yazarları, film değerlendirme sitesi IMDB'de kullandıkları oylarla, Gökbakar'ın son filmi 'Celal ile Ceren'i 'bottom 100' -en kötü filmler- listesine soktu.

Film, listede 20. sırada bulunuyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • rabia 11 yıl önce Şikayet Et
    o kadar da değil !. o kadar da kalitesiz bir yapım değil, eğlendiren çok sahnesi var, bizzat sinemada izledim begendim salon yıkıldı gülmekten. cem yılmaz'çı olayı yaşanıyor sanırm,klasik. kıyaslama ve birini yüceltip diğerini yerme. yapmayın etmeyin. şahan a haksızlık.
    Cevapla
  • mehmet doğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    rezalet ötesi bir film. bu filmi seyretmeyen herkese sesleniyorum. sakın izlemeyin. bu film televizyonda oynatılsa biplemelerden herhalde yarısı sessiz sinema olur. türk sinema tarihi böyle bir film görmemiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı