İzmir

Köpeğiyle soğukta sarmaş dolaş! Yürekleri dağladı

12:26 17 Ocak 2018 9 Yorum Var
Köpeğiyle soğukta sarmaş dolaş! Yürekleri dağladı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Uzm.Dr. 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu çocuğun hikayesinin altına bile hayvandan aşağı yorumlar yazabilen "aslı belli" mahlukları neden takip edip, nefret suçundan yargılamıyorlar anlamıyorum. İlla bizim de mi başımıza gelince anlayacağız insanlığı?
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatanından mahrum bırakılmış sadcece masum bir çocuk soğukta yağmurda yere oturmuş insanlardan yardım dileniyor,kimi suriyeli diyip aşağılıyor kimi umursamıyor kimi vuruyor,kimi tecavüze uğruyor...RABBİM kimseyi vatansız bırakmasın.onların sığınacağı bir TÜRKİYE var.ama bizim bizden başka TÜRKİYE'miz yok.oyüzden ayrım yapmadan vatanımıza sahip çıkalım.RABBBİM devletimizi sonsuza dek daim eylsin..(amin)
    Cevapla
  • HayatEli 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatanlarından kopmayı bu çocuklar tercih etmedi. Vatansız kalmayı bu insanlar kendileri seçmedi. Zihniyeti bozuk, dinsiz devlet yöneticisi olan esadın zulmü. Bu bize ve tüm Müslümanlara ibret olsun. Biz de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmez isek, Devlete ve Vatana sahip çımaz isek bizim sonumuz bu kardeşlerden daha kötü olacak. Biz kucak açtık bu kardeşlere, iyisiyle kötüsüyle bir memleket göçtü ülkemize. Kimi dilenci, kimi demirci, kimi hemşire, kimi hırsız, kimi ahlaklı kimi ahlaksız. Kusura bakmayın. Bizde bunlardan daha çok var. Çıkın bakın etrafınıza. Yalnız adam gibi bakın. Görmek için bakın. Bakmasını bilen görmesinide bilir. Sağlıcakla kalın.
    Cevapla
  • sinan koç 6 yıl önce Şikayet Et
    güzel yorum
  • ordu 6 yıl önce Şikayet Et
    dilenmekmi isleri. almanyada görüyorum onlari takildiklari mekanlar gezdikleri yerler hicde öyle göstermiyor.
    Cevapla
  • Sen. 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da ne gördüğün değil, şu tablo gerçek.
    İlk beğenen sen ol
  • cüneyt 6 yıl önce Şikayet Et
    bursadaki suriyeliler okadar şımardaki bursalılar bunu çok iyi bilirler ve bunu ALLAH CELLECELALUHU çok iyi biliyor ve görüyor o yüzden kimse yok seninde başına gelsin yok vicdansız gibi yorumlar yazmayın buna gerek yok
    Cevapla
  • Ben. 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi insanların bu ülkede konuşabilmesinden utanıyorum. Bin kere deneseniz, bu milleti bu insanlara düşman edemezsiniz.
    İlk beğenen sen ol
  • Özcan AKSUNGUR 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün bir çocuk gelip bir şikayette bulundu. Birkaç çocuk Suriyeli bir çocuğu dövmüşler. Duyunca; Göver bostanım göver / Su gelir bendin döver / Küçükten yetim kaldım / Her gelen beni döver, dörtlüğü aklıma geldi. Onlar sadece anadan-babadan değil topraklarından, vatanlarından çocukluklarından, alışkanlıklarından, mekanlarından, oyunlarından yetim kaldılar. ALLAH yar ve yardımcıları olsun. Bizlere de şefkat merhamet versin.
    Cevapla
  • demirci 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık zor ve ağır bir yük.Bu insanların dertlerini dindirmeyi bırak,ölümünden sürünmelerinden bir lokma ekmeğe bir yudum suya ihtiyaç duymalarına sevinen sözüm ona insan suretli yaratıklarda var.Ve maalesef o vahşilerler aynı havayı teneffüs ediyoruz.Sırf dünya menfaati için milyonlarca masumun kanına girildi vatanlarından edildi.Bu insanlıksa ben bu insanlıktan istifa ediyorum...
    Cevapla
  • Fırat23 6 yıl önce Şikayet Et
    cehalet ve cerahat partisinin lideri iktidara gelirse bu mazlumları meshebdaşı esed katilinin kucağına geri gönderecekmiş ya hani. çok beklersin sen o iktidarı papucumun müdürü.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    maalesef fazla para toplama metodu,duygu sömürerek.
    Cevapla
  • mübarekinsan 6 yıl önce Şikayet Et
    metroda elinde müzik aleti ile çalan üniversitelilerde daha iyi dilenmek için çalıyorlar senin mantığa göre.
    İlk beğenen sen ol
  • çuvaldız 6 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür ederiz.Ağzına sağlık fakirlik bahane para toplamak şahane.
  • emin 6 yıl önce Şikayet Et
    bu önyargıdan kurtulamadığınız için insan olabilme süreciniz uzuyor mert.
  • HAYDARAN 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sizin gibi düşünen zalimlere.ya Allah aşkına küçücük çocuk ne anlasın sömürüden.Peki bu garibanların sömürülen ellerinden alınan toprakları ne olacak zalimlerin yanına karmı kalacak evet kar kalacak o zaman senin gib düşünen vicdan yoksulları göbekmi atacaksınız.keser döner sap döner gün gelir hesap döner atalar boşa söylememiş. unutma hepimiz birer potansiyel mülteciyiz buları hiç düşündünmü.el vicdan el insaf
  • serif . 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen ac kaldin mi hic ? kac defa vatanindan ettiler seni ? cocuk yasta boyle zor durumda kac defa kaldin ? bu on yargiya nasil variyorsun ? her ne olursa olsun. biz bir cocuğun kuşu öldü diye baş sağligina giden bir peygamberin ümmetiyiz .. O kiz kardesimizi bu hale getirenler UTANSIN ! Rabbim bizlere yardim ede bilmeyi de ummet olarak nasip eyelesin.
  • ado 6 yıl önce Şikayet Et
    mert efendi ,eğer öyle değlse ALLAH cc senide o duruma düşürsün...