Çorum

Öğrenci yurdunda skandal! Kan dondurdu...

12:53 21 Şubat 2018 4 Yorum Var
Öğrenci yurdunda skandal! Kan dondurdu...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • ELEMLİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurtta görevli öğretmenler önce öğretmenlikten atılıp ardından da hapse atılmalı!!!Annenin dediği doğru cenaze mi vereceklerdi aileye?Allah'tan okuldaki öğretmen helal süt emmiş de hadisenin üstüne gitmiş.Her işin başı iş ahlakı!!!Kul hakkı desem inananı var inanmayanı var.
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    310 odaya bir öğretmen verilirse. Oda kapıları kapatılıp yat zili çalınca adam hala yatmıyor bu işler oluyorsa öğretmen ne yapsın. Çocuğuna ahlaki eğitimi vermemiş aile her şeyi öğretmen yapsın diye bekliyor.
    İlk beğenen sen ol
  • Muş’lu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurtta nöbet parası almak için yırtınan öğretmenler iş öğrencilerin eğitimine ve denetimine geldiğinde olay bu oluyor. Bu olayda yurt görevlilerinden tutun milli eğitim müdürlüğünün ve bu ülkeye ve vatana nasıl yardımı dokunacak bilmiyorum kendini bilmez çocukların ailesine kadar herkes sorumludur. Cezalar yaptırım niteliğinde olmadığı ve denetimlerin eksik olduğu sürece böyle olaylar yaşanacaktır. Kim bilir belki daha kaç tane yurtda böyle olaylar yaşanıyordur ve gün yüzüne çıkmadan ört pas ediliyor
    Cevapla
  • OttoMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Devlet Baba ne diyor bu kadın? Hepinizin çocuğu var Empati yapın. Benim çocuğuma bunu yaparlarsa hepsini vururum! Vururum hiçde pişman olmam ve ardıma bile bakmam. O yüzden; Devlet Baba, bizi pişmanlıklarla yaşatma...
    Cevapla
  • emrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    sorumluların bulunup hakim karşısına çıkarılması gerekir. öğretmenlerin ve yurt yetkililerininde zaafı var. bunlarında hakim karşısına çıkması gerekir. ve mutlaka yürekleri soğutacak bir ceza vardır. ümit ediyorum.
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurtlar hep böyle. Güçlü zayıfı eziyor. Öğretmenin bir yaptırım gücü yok. Haz çağının velileri haz peşinde koşarken ahlaksız bir evlat modeli ortaya çıktı. Öğretmen dersini anlatmasına izin vermiyor öğrenci. Ahlak ve disiplin yok. Öğrenciler zıvanadan çıkmış. Gidişat çok kötü. Öğretmen kızsa bile veli çocuğumun morlini bozma diye şikayet ediyor. Zorunda kalmadıkça hiç bir öğretmen yurt görevi istemez.