Sivas

Sınıfa gizli kamera yerleştiren veliye büyük şok!

14:41 19 Mart 2018 7 Yorum Var
Sınıfa gizli kamera yerleştiren veliye büyük şok!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Mat 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuk yetiştirmekten aciz veliler yüzünden öğretmen zor durumda ise bunu senin gibi ukala terbiye yoksunu veli yüzünden öğrenci öğretmene alay ediyor ve her türlü saygısızlığı yapıyor.Terbiye asil ana ve baba işidir.Asla öğretmen işi çocuk bakıcılığı değildir çocuğa terbiye öğretmek zorunda değil sadece ders anlatır ve onun başarısını sadece öğretmen yaptığı yazılı ve ders içi performansa göredir.
    Cevapla
  • yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    özel kurumlar halka açık olmalı güvence altında öncelikle okullarda camera sistemi şart öğrenci öğretmen için daha iyi
    Cevapla
  • Yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum. Bırakın köle olmayı öğretmene köle muamelesi yapanlar utansın. Öğretmenler bıçaklanıyor, dövülüyor , hakaretlere uğruyor bunları hiç kimsenin konuştuğu yok.
    Cevapla
  • İhtiyar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir veli olarak veliyi destekliyorum öğretmenler hem saygı bekliyorlar hemde işinin Hakkını vermiyorlar bide mazeretleri siz evde bi çocukla zorlanıyordunuz biz burda 30 çocukla uğraşıyoruz demeleri beni bitiriyor oysaki sınıftaki çocuk inanın köle gibi
    Cevapla
  • Havhev 6 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman okuyup öğretmen olsaydın okadar kolaydiysa
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Kamera koyduracak kadar süpheye sevk ettirmesin öğretmenler veya öğretmenim diye ortada gezinenler millet çocuğunu neden okula gönderiyor?? Durumu iyi olsa özel okula gönderir hiç böyle şeylere takılmaz!! Evde çocuğuna laf söylemeye kızmaya vurmaya kıyamazken böyle muameleyi kimse yapamaz ister ağa olsun ister paşa hiç fark etmez herkes görevini yapsın!!!
    Cevapla
  • Aferin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen çocuğunu öyle yetiştirmeye devam et hiç zorlama çocuğuna kıyamıyorum diye ondan sonra hiçbir işten anlamayan ebeveynlerine bağlı çocuklar yetissin
    İlk beğenen sen ol
  • rıfkı 6 yıl önce Şikayet Et
    ögretmen kızmıyor. cocuklara faydalı olmaya calısıyor.evde çocuguna ders yaptırabiliyormusun kı ogretmene kızıyorsun.
  • kafana göre davran 6 yıl önce Şikayet Et
    veliye sormak lazım ,biriside sizin evinize gizli kamera koysa acaba ne hissedersiniz. Kafana göre istediğin yere kamera koyup milleti kaydet, okullar yol geçen hanı oldu nede olsa .
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence biz öğretmen birlik olup mebin gazetenin medyanın emniyetin öğretmen aleyhine hiçbir şekilde yaptırımın yapmaması için sonuna kadar birlik olup hakkımızı almalıyız.Bir kişi ile değil toplu halde öğretmenerin hakkını araması için eylem yapılması lazım.
    İlk beğenen sen ol
  • Nasıl ispatliyacak 6 yıl önce Şikayet Et
    Her öğretmen kötüdür demek yanlış ama kötüye da sahip cikilmasin
  • Lale 6 yıl önce Şikayet Et
    Orası özel mülk değil kamu kurumu. 6-7 yaşında savunmasız çocuklar var ve birde despotça davranan biri . Ona öğretmen diyemiyorum kusura bakmayın . Okulda orduda şiddet yüzünden neler oluyor geçenlerde bir asker miğferle komutanı tarafından beyin kanaması sonucu can verdi . Bir çocuk nasıl yetişiyor kusura bakmayın anne baba olmayan anlayamaz yüreğiniz yanmadıkça darp edenden yana olmak muhtemel bir davranış
  • hıhıevet 6 yıl önce Şikayet Et
    orası özel bir alan değil kamusal alan.
  • Ben. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ali cengizler hastahanelerde de çok arttı. Bilmedikleri birşey var, bir kişinin izinsiz görüntülenmesi suç, hastahane ortamının görüntülenmesi 2 kez suç ve yasal olmayan yollarla elde edilen belgeler de geçersiz. Şu aklınızı daha hayırlı yollara kullansanız.
    Cevapla
  • Doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    Dogru Fakat sizin çocuğunuzun başına gelmiş olsa ne yapardınız merak ediyorum
  • hıhıevet 6 yıl önce Şikayet Et
    ali cengiz dediğiniz bu yöntemler bazen hayat kurtarabilir. doktor ya da öğretmen olan herkesin tamamen masum olduğunu kimse savunamaz.