Diyarbakır

13 yaşındaki kız gerçeği itiraf etti!

08:32 04 Nisan 2018 15 Yorum Var
13 yaşındaki kız gerçeği itiraf etti!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • mehmet selim polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun.Bu güzel ahlak değildir.
    Cevapla
  • Safa 6 yıl önce Şikayet Et
    Tv lerde dizi üzerine dizi gösterenler kabahatlidir. İzleyenlenler zaten suçlu. Hepimiz filim kolik olduk. Allah ıslah etsin hepimizi.
    Cevapla
  • hopalaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Para aldı diye ne yapsın Dövmesinömi bıraksın profesyonel hırsızmı olsun Ah ulan bir şetiat gelsede tüm hırsızlar cezasını çeksinler korkmayınız ALLAHIN KANUNLARI hiç kimseyehaksızlık yapmaz
    Cevapla
  • Numan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir ana ya da bir baba cocugunun edebi ile sorumludur.. yeri geldigi zaman dover yeri geldigi zaman sever.. boyle sacma sapan kanunlarla aile ahlakini cokertmeyin..aile icerisindeki otoriteyi yikmaya hic bir kanun yada mahkeme mudahil olamaz.. o cocugu 9 ay karninda tasiyan yemeyip yediren o annedir.. giymeyip cocuguna giydiren yine o babadir.. hem dover hem sever.. buna hic bir mahkeme yada kanun karisamaz.. boyle sacmalikmi olur yaaa...artik bu kanunlardan tiksinmeye basladim....
    Cevapla
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    7 çocuk... Gerçekçi olun. Çok çocuğa bugünün şartlarında maddi ve manevi hiçbir şey veremezsiniz. Birileri ağzını açmasın hemen "biz bilmem kaç çocuktuk" diye. "Bugünün şartlarında" diyorum. 3 çocuk yapın diye meydanlardan milleti gazlamanın gerçeklikle ilgisi yok. Bunu anlayın artık. Herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın. İlgi ve sevgi verebileceği kadar çocuk yapsın.
    Cevapla
  • Eymen 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey RTÜK şu dizilere artık el at. Ne iş yaparsınız acaba siz?
    Cevapla
  • Xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    Annenin,Öğretmenin,Erkeğin-Kocanın değerini yitirdiği bir topluma döndük yasalar bu hale getiriyor maalesef.
    Cevapla
  • Seda 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da guzel senaryo
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    çocukları üzerinde sigara söndüren ebeveyler var, çocuğu sakat bırakanlar, mendil sattıranlar varken bu nasıl bir yasa ki bazen işliyor bazen işlemiyor. Mendil satan çocuk görürsem polisleri veya savcıları dava edebilir miyim.
    Cevapla
  • mustafa çevik 6 yıl önce Şikayet Et
    Annenin vurduğu yerde gül biter. Çocuğu kim kontrol edecek.Kardeşim anne döver.Anne karışmasın, öğretmen karışmasın, polis karışmasın peki sonu ne olacak.Böyle uyduruk kanunlar değiştirilmeli hemde biran önce.ne demek anne iki tokat attı diye ceza verilmesi. Onlar Anadolu ve İslam anneleri.
    Cevapla
  • Vatandaş2 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey RTÜK sen bu ülkede ne iş yaparsın?Bir de sana vergi veriyoruz.Ne için?İnsanları asmaya kesmeye dava etmeye katletmeye tecavüze hırsızlığa özendirecek şeyleri kontrol etmemen için mi.Daha düzgün çalışan bir RTÜK istiyoruz.Böyle hizmet olamaz.Batının kültürünü yıllarca zihinlere pompalayıp duran her türlü oluşum nesilleri genç beyinleri zehirliyor ve biz buna seyirci kalıyoruz olacak iş değil.Haberde bahsi geçen milyonlarca insan izlediklerinin tesirinde kalıp suç işleyebiliyorlar.Özendirici olan tüm yayınlar kötü algı etkisi yapıp aileleri nihayetinde cemiyeti bitiriyor ne hikmetse yöneticiler sessiz kalıyor...
    Cevapla
  • fettah 6 yıl önce Şikayet Et
    kanunlar uygulanırken sadece şekle bakılmamalı, anne sürekli çocuğunu dövüyorsa ceza uygulanmalı. ama annedir sinirlenir vurur babadır vurur. çünkü biz toplum olarak henüz şiddet dilinden tam olarak kurtulamadık. normal geliyor bazı şeyler çünkü biz de öyle büyüdük. annesinden terlik yemeyen var mı. bazıları her şeyi sözle halledebileceğini düşünüyor ama boş düşünüyor.
    Cevapla
  • hanefi yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    bir anne zalim olamaz. anne dövsede sevsede annedir. anne sever de döver de . anne piskopat olmadığı müddetce dövebilir.
    Cevapla
  • Emrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    dizilerin etkisini görün işte, sinema için ,birşey zannediyor, çocuk esirgemeye gidecek.Etkilenmiş
    Cevapla
  • Ali Atalay 6 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK üyeleri izlesin sadece her zaman yaptıkları gibi
    Cevapla