Bursa

Yatağı değiştirildi komaya girip öldü

09:31 28 Haziran 2018 12 Yorum Var
Yatağı değiştirildi komaya girip öldü
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu arastirilmali eger dogruysa o hemsire ye oyle bir ceza verilmeli ki digerleride duzgun calis sin. Insan hayati bu kadar ucuz degil.
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemşirede bir işler var belli..
    Cevapla
  • Mtb 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakmak zorunda degilsen calismayacan...devlet seni o hastalara bakasin diye ise almis..zorlami ise aldi seni devlet..
    Cevapla
  • Asf 5 yıl önce Şikayet Et
    Vahșice katledilen köpek için hemen devreye giren reisimizden' bu hanim içinde devreye girip, o malum hemșireye gereken cezanin verilmesinde acele edilmesini talimatini bekliyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede yaşıyorsan ve bu habere şaşırıyorsan aklını kontrol ettir
    Cevapla
  • Adsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma hasta yatağı degistiyse günlük muayene yapmasi ve imza atması gereken doktor hastayı görmeden mi imza atti. Ayrıca hastayı görmeden eksik ilacı yoksa ne ilacı verecek diyalizde verilen ilaçlar geneli tüm hastalara uygulanır eğer hastanın kendi eksik ilacı yoksa ki o da hastayı görmeden yazilmaz. Ayrıca hemşire senin hastane bakmak zorunda değilim diye birşey de söylemez onlar rutin hastalardır yapılan ilaçlarını bilir ekstra ilaç yapılacaksa order alır hastaya göre hemşire o hasta ile konuşmuyorsa zaten onunla ilgilenmez yatağını değiştirme gereği duymaz. Hemşireleri suçlamak kolay tabi doktorlar icin gidişatı merak ediyorum doğrusu
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim babamda 1995 yılında çekirge devlet hastanesinde hemşirenin ilgisizliği yüzünden vefat etti. O zamanki hastane başhekimine ablam gerekli şikayeti yapmış ama nafile. Ölen öldüğüne kalıyor bu memlekette. Onun için bir arpa boyu yol gidemiyoruz.
    Cevapla
  • ismail Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Torpille alınmıştır işe,şimdiki doktorlardada hemşirelerdede saygı sevgi hak getire işim bitsinde eve gideyim mantığı uyguluyorlar,istisnalar hariç tabi işini severek layıkıyla yapanda var(eski olanlar) iş ahlakı diye bir şey var hasta sana çare diye gelmiş sen ona kötü muamele edersen nerede kaldı senin mesleğinin yüceliği.
    Cevapla
  • omer 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağlıkçıların yaptığı şiddet ve ihmale hayır....
    Cevapla
  • Rotterdam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamiyorum hetkes niye sevmeyerek hemsire oluyor. Senin gorevin bakmak zaten. Bu isi sevenler yapsin madem zorunda degil sen orda isin ne? Bence hastaneye giren her vatandas anket doldursun bakimdan memnunlar mi diye. Ona gore tespit edilsin eksiklik nerde var.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu doğruysa hemşire planlı programlı ölüme sebep olmuş. Taksi bilinç plan var.. 25 yıl hapse atın bunu. Orada nefsini sinirlerini koreltmeyi öğrenir.
    Cevapla
  • Dr. 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemşire odayı değiştirmiş olsa bile, doktor günlerce hastayı görmeden ilaç order'ı mı vermiş?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oku order da denmez ingilizce serpistirerek boyunuz uzamiyor. Doktor gordugunde sizi taburcu etmemismiydik demis ve sasirmis
    İlk beğenen sen ol