Aydın

Acı olay! Daha evleneli 24 saat bile olmamıştı...

13:25 12 Ağustos 2018 9 Yorum Var
Acı olay! Daha evleneli 24 saat bile olmamıştı...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    takdiri ilahi
    Cevapla
  • minber 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın ama burda tırın hiçbir suçu yok emniyet şeridinin bile en sağına çekmiş sürücünün emniyet şeridinde o hızda ne işi vardı ? ölenlere allahtan rahmet yaralılara şifa dilerim.
    Cevapla
  • Ferhadım 5 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuğu tanıyorum çok iyi bir insandı ALLAH gani gani rahmet eylesin eşine kendine de sabır ihsan etsin rabbim es-sabur ismiyle
    Cevapla
  • ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede satılan birçok aracı Ülkemize getirirken Birçok Can emniyeti Sistemini İptal Ediyorlar Mesela Airbag ler dışarıda 8 - 12 airbag e seri inalatta sahip araçları ithalatcı gözünü para hırsı bürümüş firmalar söktürüyor otomatik Far ayarları tutacak kollar esp abs bir çok gayati donanımı söjtürülen bu araçları üreten avrupa ülkeleri kendi ülkelerinde TÜV asla vermiyor..
    Cevapla
  • salih tugra 5 yıl önce Şikayet Et
    adi üstünde emniyet seridi, yani yol alirken emniyet seridini kullanmak kesinlikle ve kesinlikle yasaktir Türkiyedede, Dünyadada. Simdi bu arkadas 100-120km hiz ile emniyet serdindeki TIR ´a arkadan carpiyorsa hic bir arabanin AIRBAG, ABS yada güvenlik sistemi kazaya engel olamaz. suscu arabada degil sürücüde aramak gerek cünkü arabayi sürücü kontrol ediyor. Tabiki ölene rahmet yaralilara sifa diliyoruz ALLLAH´dan.
  • ersin 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin inşaAllah eh be güzel kardeşim tır park alanında levhası görünse nolur görünmese nolur ama kader diye bişey var görünmedimi de görünmüyo işde yaşayan bilir ne diyelim ALLAH yakınlarına sabrı cemiil nasip etsin...
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    tır ın durduğu yerı goruyormusun ,ölene allah rahmet eylesın demekki gunu bitmiş,tır durmak için tarlayamı çıkacaktı,koskoca tır ı görmeyen levha temiz olsamı görecektı,3 şerıt yol yetmedi emniyet şerıtınde duran tır a çarpıyor ,tırcı suçlanıyor ,denmiyorki şoforluğu öğrenmeden trafiğe çıkıyoruz ,
    Cevapla
  • Vanti 5 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle kenara park edip dörtlüleri uyarı levhaları kirden çamurdan görünmeyen kamyon tırlara ceza kesmeyip trafikte rahatça dolaştırıyorlar!!
    Cevapla
  • gelin 5 yıl önce Şikayet Et
    yazik oldu yazik oldu şu feleğin celdine bak yazik oldu
    Cevapla
  • mmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın felek muhabbetini ecelin müsemma kavramını araştırın. Doğru ve dikkatli yaşarsan sağlığını da korursan Allah seni ecelimmüsemma na kadar yaşatır.
    İlk beğenen sen ol
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    nasip değilmiş Allah ne derse olur
    Cevapla
  • KU ZEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah istediği için vuruyor tabi Allah istediği için kaderine yazmış onu ne kadar irade sahibi olursan ol Allahın yazdığını değiştiremezsin o nu yazmışsa Allah, senin iraden boş
    İlk beğenen sen ol
  • Şüphesiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın dediği olur şüphesiz, ama Allah insanlara irade vermiş kurallara ve hız sınırlarına uymak insanın iradesindedir, iradesi kaderini belirler insanın, Allah istediği için gidip tıra vurmuyor insanlar. Kendi sorumsuzlukları ve kendi davranışları belirliyor hayatlarını.