Burdur

Liseli Ayten cinayetinde korkunç iddia!

13:25 18 Eylül 2018 5 Yorum Var
Liseli Ayten cinayetinde korkunç iddia!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Saffet Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    ibretlik bir olay hepimize düşen dersleri almamız lazım.
    Cevapla
  • AbdullahUyarı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah boşuna mı Zinaya yaklaşmayın buyuruyor. Zina etmeyin demiyor yaklaşmayın diyor. Benzin istasyonlarına nasıl ateşle yaklaşmayın uyarısı yazmak zorundaysak bu da öyle istasyonda ateş yakma denmez yaktığı anda patlarsın bu da öyle sen ateşi kendi rızan ile barut un yanına gönder sonra eyvah dersin ama iş işten geçmiş olur.
    Cevapla
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahısın topluma ne gibi faydası olabilir ki! Bu yaratığın, öldürülen kızın annesinin eline verilmesi, cezasını toplum önünde çekmesi sağlanmalıdır. Artık idam hakkında toplumdaki yara sarılmalıdır. Bürokratlara sesleniyorum.
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinde sağlam aile yapısı olmalı 17 yaşında kız böyle arkadaşları olur aileleride sahip çıkmazsa vahim sonuçlar oluyor aç kurt ahlaksız caniler çok kızını dövmeyen dizini döver anne babalar çocuklarınızı başı boş bırakmayın helde genç kız ise.çocuğun başına ne iş gelirse kötü arkadaştan gelir arkadaşımla ders çalışmaya gidiyorum dayımgile teyzemgile gidiyorum yalanları çoğaldı.
    Cevapla
  • Allah haram dedi 5 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşında bir kız çocuğunu nereye kime niye gönderdiniz?
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kızını dövmeyen, dizi doger diye bir söz vardır. Amaç dövmek değil takip etmek ve böyle yobazlardan korumak yavrularımızı.
    İlk beğenen sen ol