İstanbul

Ölen babaya gelen elektrik faturası şoke etti!

11:30 25 Eylül 2018 9 Yorum Var
Ölen babaya gelen elektrik faturası şoke etti!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Eyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. den kaynaklanan problem ben 1985 doğumluyum 1975 yılında aboneliğim gözüküyor ve bu abonelikten borcumdan dolayı icralık oldum CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. avukatını aradım oda benim doğum tarihime bakarmısınız dedim adam şok oldu. Arşiv güncellemelerinde bulamadıkları abonelikleri isim tutan kişilere kaydediyorlar büyük bir sorumsuzluk.
    Cevapla
  • Muhammed Mevlüt 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedaşta elektrikte ne yazık ki bazı kişilere fatura çıkarıyorlar kapanan saatleri yeniden açarak 15 20 yıl sonra kapanma belgesi yoksa ödeyeceksiniz diyorlar biz mahkemeye verdik 3 kişiyi İstanbul Fatih'te evrakta sahtecilik ten hüküm yediler bunu devlet kontrol altına almalı bizim gibi hakkını arayamanlarda vardır yazıktır
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Babanız hiç İstanbul'da yaşamamış olabilir.Lakin mülk sahibi olmak farklı aynı yerde ikame etmek farklı şeylerdir.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynı durumda bir borç ile uğraşıyorum, hukuk bürosu adı altında faaliyet gösteren taciz şebekesi sürekli arıyor ve 2013 ten kalma borç olduğunu iddia ediyorlar ki, mevcut aboneliklere ait faturalar düzenli olarak ödemiş olup, herhangi bir uyarı vs yapılmamıştır, 2018 yılı başında çlk boğaziçi dava açmış, uğraşıp duruyoruz. Ne onlarda belge var, ne bizde belge var, parça parça yazılmış faturalar çık bakalım işin içinden.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    o zaman cocuklari babalarinin adini kullanmislar haberi olmadan
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: bırakın bu bedavadan para kazanma hampaçılığını.. sadece nasihat ediyorum ama siz yine bildiğinizi yapıyorsunuz...haya kalkmış. yok....sor şimdi kendilerinin birde haklı olduklarını söylerler...hatta savunurlar bile... neden... çünkü,, Allah c.c istemiyorda ondan. vayy bunların haline. müşahade yakin ehlinden
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: yaaa bırakın bu işleri...faiz yok. haramdır... benden söylemesi. ister yapın ister yapmayın...asli paranın kendisini almayı öğrenin...müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • soru 5 yıl önce Şikayet Et
    peki zamanında ödenmeyen borç, bu borçtan dolayı uğranılan zarar ve hatta iş yapamaz hale gelmek var sa ; cezası olmayacak mı bunun? faiz haram deyip geçecek miyiz? gününde borcunu ödemeyen Müslüman ne olacak ?
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Borç Elektirik idaresinin?, 1999 yılında yıkılan yerine tekrar bina yapılırken Elektirik idaresi nerdeymiş? madem borç var o zaman borc,u tahsil etmesi lazımdı! kalkıp 1976 yılındaki bir binaya borç çıkarması resmen hezeyandır!.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    babalarının elbet bir yerde gerçek imzaları vardır,en gerçeğide eğer duruyorsa oy kullanmak için atılan imzadır,bankalardada olabilir.imza kontrolü yapılmalı,adamın oğulları İstanbul daymış,demek adam oğulları adına abonelik aldı,çocuklarda babamızın üstüne diye borcu ödemedi.
    Cevapla