İstanbul

Ölümden dönen kadından olay sözler!

08:42 26 Kasım 2018 7 Yorum Var
Ölümden dönen kadından olay sözler!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • aciz 5 yıl önce Şikayet Et
    terör sıkıntısından daha kötüsü insanların ekonomik sıkıntısıdır.bu zamanda yuvaların dağılmasının en önemli sebebi budur.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya problemin merkezi kadınsa o zaman ne olacak???????? :(
    Cevapla
  • dfs 5 yıl önce Şikayet Et
    boşarsın biter gider kimsenin canına kastedemezsin Allahın verdiği canı sadece Allah alır!
    İlk beğenen sen ol
  • ahmed serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomik özgürlükle ilgisi yok meselenin, devletin idama varan caydırıcı cezalar vermesi ve şiddete uğrayan kadını sadece mahkeme kararıyla korumaması gerekir. Ruh sağlığı bozuk olan bir erkek ister çalışsın ister çalışmasın eşine zarar verebilir. Türkiye'de pek çok çalışan kadına da şiddet uygulanıyor ve maalesef bir kısmı hayatından oluyor. Kadınların devamlı iş hayatına çağrılması, güçlü kadın vurgusu ailelerin daha fazla çözülmesine ve daha fazla şiddete yol açacak emin olun.
    Cevapla
  • murat çingiş 5 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut eğitim sistemiyle bu gidişle şiddet olayları daha da artacak. Bunun çözümü kadınların ekonomik bağımsızlığında değildir. O, belki bu sıkıntıları daha da arttırır. Erkek neden şiddete meyleder. Toplum neden gittikçe patlamaya hazır bir bomba gibi oluyor. Önce bu şiddete, boşanmaya hatta cinayete sebep olan etkenlerin araştırılıp onların ortadan kaldırılması gerekiyor. Toplumumuzdaki ahlaki dejenerasyon, inanç zayıflığı, alkol vb madde bağımlığı gibi konular dikkate alınmalı ve hiç olmazsa islami eğitimle gelecek nesiller kurtarılmaya çalışılmalıdır. Önce anlayış değişmeli. Bu konuda söyleyecek şey çok vesselam. Gidişat hiç iyiye değil
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay komedi kanunlarımıza bak adama 6 ay uzaklaştırma vermiş sonra ne olmuş öldürmeye gelmiş yarım kalmış şuan tutuklu ama serbest kalacak çünkü eziyet görmüş şahıs halen nefes alıyor. Halbuki bacımız şikayet etmiş telefonu dinlemeye şahısı takibe alsalar ve olay yaşanmadan yaşanmış gibi ceza verilse neyse bu böyle gider.
    Cevapla
  • tertip 5 yıl önce Şikayet Et
    erkeklerin şiddet uygulamasının asıl nedeni, şiddet dolu ve şiddeti öven bir çevrede büyümeleridir. Kendilerine bunu aşılayan en başta kendi ebeveynleri hatta anneleridir. Anneleri de kendilerine şiddet uygulamıştır. Kimse kimseye şiddet uygulamamalı, cezalardan korkulmalı
    Cevapla
  • ahmet sancak 5 yıl önce Şikayet Et
    Görüyorsunuz ki kadın cinayetleri her geçen gün artıyor. Kadınları güya korumaya yönelik çıkarttığınız kanunlar kadınların daha çok ölümüne neden oluyor. Türk toplumuna uyarlayın şu batı kanunlarını, kadınları gerçekten koruyun.
    Cevapla