Samsun

Bu kare dünyayı karıştırdı! Harekete geçtiler...

07:58 07 Ocak 2019 13 Yorum Var
Bu kare dünyayı karıştırdı! Harekete geçtiler...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu...hadi ücretli diye emniyet görevlisi koymuyorsunuz fazla,peki memleketin askeri,jandarmasıdamı yok. koyun bir düzine asker ,devamlı nöbet tutsun.
    Cevapla
  • Araca dikkat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu araca Toyata land cruzer ve bu araç resmi bir araç OGM ye ait
    Cevapla
  • şakir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar mı bulunamıyor? Güldürmeyin insanı.Araç Resmi Kuruma ait.Camın Önünde Görevli yazısı var.Ayrıca adamlardan biri açık ve alani belli..Kimi kandırıyorlar Allah aşkına.istenirse iki dakikada bulunur.Hikayee!!
    Cevapla
  • oğuzhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet (orman bakanlığı), adam başı 2 ördek kotası veriyor. bu yapılan resmen katliam. O hayvanların vebalini çekeceklerdir mutlaka. bu dünyada çekmezlerse, ahirette illaki çekeceklerdir. Yazıktır günahtır be.
    Cevapla
  • Düşünce 5 yıl önce Şikayet Et
    Aramaya gerek yok HTS kayıtlarından alan daraltması yapılabilir. Nokta atışı bulunabilir.
    Cevapla
  • kerim01 5 yıl önce Şikayet Et
    avcılığın yasaklanması lazım.. domuz vurulması zorunlu durumlarda çiftçilere; ayı, kurt vurulması hayati tehlikesi olan köylüye çiftçiye ve diğer insanlara müeyyideler altında kurallara bağlanması lazım.. ya da domuz harici veya tehlike durumunda ve meşru müdafaa hali dışında yasaklanması lazım.
    Cevapla
  • buyukusta 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yapılan avcılık değil katliamdır doğayı katletmektir yakalandıklarında en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir
    Cevapla
  • HATKO 5 yıl önce Şikayet Et
    Kızılırmak deltası etrafında onlarca köy yüzlerce av tüfeği olan var, bu kişiler oralarda kaçak av yapabiliyorlar. Denetlemeye gelecek kişiler geldiği yollar belli herkesin elinde cep telefonuda var .Yakalanmaya çalışılan avcılar belki yüzde biri denetleme yapanlara traktör vereceksin ve orada bir konteyner içinde vardiyalı yaşayacaklar. Yeri gelince hepimiz müslümanız diyoruz yazık günah değilmi bu kadar ördek vurmak, çoluk çocuğuna yedireceksin ,sonrada bizim çocuk adam olmadı dersin, sen haram yedirirsen olurmu.
    Cevapla
  • Dost 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adilere en büyük cezayı vereceksin ki uçan her canlıya selam versin
    Cevapla
  • test 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    şakamı bu 20 bin lira ceza... av malzemesini elinden alsan, ne olacak yine gidip alacak.... kıssas olması lazım... keskin nişancı ya bunlar... ellerini ve gözlerini alın, ihtiyacı olanlara verin.... ondan sonra anlatsınlar kahvelerde nasıl avcılık yaptıklarını... nasıl ayı vuracakken o kabuslardan uyandıkları yalanları... bence nişan parmakları kesilsin... iyi ceza.. para mara olmaz.. sonra yok iyi hal indirim... uzun hikaye.. canı yansın...
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ava avcılığı karşıyım hadi 3 avcı 2 ördek vurup 6 tane gidip yeyin soyunu kurutmak ne demek 59 tane ördek bunlar doğal yolla çoğalıyor zor şartlarda kuluçka makinesinden çıkmıyor.. Ne biçim insanlarsınız Allah soracak elbette.. Bu tür kişilere para dışında direk 100 tane ördek yetiştirme cezasıda verecekler
    Cevapla
  • Ekoloji Uzmani 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun. Bu yasaklar keyfi olarak konulmuyor ki! Millet cahil, avciligin tamamen kaldirilmasi, av tufegi uretimini de durdurmak lazim. Dogada bir denge var zaten!
    Cevapla
  • İlhami 5 yıl önce Şikayet Et
    Denetleme yok kardeşim denetleme. Av belgesi alıyorsun her şey nizami, av belgesi olmayan adam daha rahat. İşi kanunuyla yapan adamın işi daha zor bu memlekette. Şikayet ediyorsun kimse gelmiyor. Jandarmayı arıyorsun orman bakıyor diyor, ormanı arıyorsun tarım bakıyor diyor, tarımı arıyorsun deski bakıyor diyor. Bende köyün gençlerini toplayıp avcıların lastiklerini bıçakladım ne yapayım ya...
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi yapmışsın kardeş. Şikayet ettinmi gelen ilgilenen yetkili yok. Bide bu avcı tayfası izinsiz köylülerin arazlerine, özel mülklere, koruma alanlarına giriyor sağa dola ateş ediyor. Aslında bu av olayı kökten yasaklanmalı. Tüfek alan adam marketten kasaptan et alacak parayı mı bulamıyor? Avcılara bas öredek başına 5000TL cezayı bak birdaha yapabiliyor mu?
    İlk beğenen sen ol
  • ahmet E 5 yıl önce Şikayet Et
    Nizami av yapanların lastiklerini niye bıçaklıyorsun
    İlk beğenen sen ol
  • Avci ya... 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ben de karşıyım şiddete ama yeri geldiğinde Adalet Sokaktadir diyebilmek lazım. Yetkililer görevini yapmıyorsa ne olsun?
  • Avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Şiddeti şiddetle çözemezsiniz