Giresun

Genç kızın çığlıklarına köylüler koştu! Ne görsünler...

07:37 08 Mart 2019 15 Yorum Var
Genç kızın çığlıklarına köylüler koştu! Ne görsünler...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu il metropolleri karıştırmayın. Burası insanların mermiye kafa attığı yerdir. Bir bacımızı bir suçlunun zulmüne bırakmayacak kadarda mertdir Bu bölgenin insanı. Terörist aramaya giden Askere sen geriden gel buraları bilmezsin sen emanetsin sana birşey olmasın deyip öne atılan dedelerin olduğu yerdir karadeniz. Allah (istisnalar hariç) zeval vermesin güzel insanlara.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanundan korkan yok..hapsetmek caydirmiyo boyle tipleri
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın kalabalıkta beni kurtarın diye bağırıyor kimse yardımına gelmiyor 10 dk sonra birileri niye kavga ediyorsunuz diye geliyor.karakolun önünde bağırınca 10 dk sonra gelirken köyün çıkışında bağırınca hemen gelmeleri çok tuhaf değilmi sanki adamlar hazır kıta bağıran olsada kurtarsak diye bekleşiyorlar galiba
    Cevapla
  • Karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    İzmirli bilmediğin konu hakkında ön yargılı davranma..
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu bayan firarinin nişanlısı falan olmasın firari koca şehirde o köyümü buldu
    Cevapla
  • türüt 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi köyü bulması gerekirdi ?
  • Vebale girme 5 yıl önce Şikayet Et
    Burası köy içi değil Karadeniz Sahil yoluna bitişik köy.Kızın çığlığını duyanda fındık bahçesinde temizlik yapan adam olaya müdahale edıp kızı kurtaran da o adam.
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    köylülerde sanki çevik kuvvet hemen bağırmaya yetişmişler kim duyduda hemen geldiki şehirde bile bağırınca 10 dk gelen yok poliste 20 dk da anca geliyor.demekki toplum olaylarında köylüleri kullanmak lazım ne bileyim adamlar hazır kıta valla
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    ceza kanunu değişmeli hırsızlıktan-bıçaklamaktan-adamı silahla yaralamaktan serbest yargılamayın ceza alırsa adam kaçıyor sahte kimlik zebil gibi devlet 10-15 yıl adamı bulamıyor.avrupanın kokuşmuş yasalarını bir bırakın ayrıca hapisteki insanları çalıştırmaya yönlendirin akşamları hapishaneye gelsin 2 bin tl nin yüzde 33 unu devlete barınma ve yiyecek yüzde 33 unu öldürdüğü adamın eşine yüzde 34 ünü kendine harçlık olarak verilsin
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    köylüler kızın ifadesi üzrine dere yatağına çekmeye çalışan sapığı dere yatağına çekip eşek sudan gelinceye kadar iyi bir terbiye dersi neden vermediler.ayrıca cezaevi firarisi ne demek cezaevinde parmaklık-tel koruma yokmu canı isteyen gezmeyemi gidiyor.
    Cevapla
  • S.şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bu gibi toplumda infialde sebep olan olayların sanık yada şüphelilerini nede can hırlaştık koruyor devletin güçleri,bu can Siperane çabanın yüzde on’unu vatandaşın güvenliği için harcasalar olay sayısı ciddi oranda düşer,,Devleti ayağa kaldırın hakim kılın eyyyyy siyaseten muktedir olanlar iş işten geçmeden.
    Cevapla
  • koza 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hakları diye diye ortada "insan bırakmadılar". Suçun karşılığın da adil bir yaptırım olmalı. 2 kişi vur on sene sonra çık 5 kişiyi daha vur. Adi suçlular içimizde kol geziyor. Hapishaneler beslemeler le dolu.
    Cevapla
  • cay 5 yıl önce Şikayet Et
    cezalar hiç caydırıcı değil içeri giren aynı suçu birdaha işliyor yine giriyor çıkıyor işliyor ölene kadar devam ediyor binlerce can yanıyor cezalar hiç caydırıcı değil
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş taciz işine benziyor. Gözü dönmüş alçak mahkum sadece cezasını artırmış. Tedbir için lütfen herkes tesettüre riayet etsin inşaAllah. Örtünmek tesettür fayda verir. Bize düşen tedbir almak. Allah cc bizleri korusun inşaAllah.
    Cevapla
  • Esved 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletin cezaevleri ve cezalar konusunda acil çalışma yapması lazım. Cezaevinden ama kaçan ama tahliye edilen normalde cezaevine dönmek istememeli. Ama bizde durum öyle görünmüyor. Demek ki cezasistemi değişmeli. Devlet zalime gazabını mazluma şefkatini gösterirse devlettir. Ayrıca bunun yöneticiler için Allah katında sorumluluğu çok büyüktür. Allah ki deredeki kuzunun dahi hesabını Ömerden soracakken valla kusura bakma reis bu durumda Allah huzurunda yerinde olmak istemem. Sen bırak Avrupa Birliği anlaşmasına göreyi yok bilmem hangi hukukçulara göreyi. Allah huzurunda ve vicdanları rahatlatacak adalet için çalış. Toplumda adalet olursa huzur olur. Başka olmaz
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evlerinden önce dışarıyı düzeltmek gerekir Dışarısı düzelmedikçe adam yine cezaevine geri dönecekti
    İlk beğenen sen ol
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Adalet istiyoruz kendimiz adaletli değiliz! Reisten çok şey bekliyoruz kendimiz bi şey yapmıyoruz. Türkiye 2023 'ten önce rahat bırakılmıyor. Her alanda üzerimize saldırı var. Bunu kaç kişi görüyor? Dünya rahat ölüm yok mantığı zihinleri darmadağan etmiş durumda. Eğitimli Millet olmadıkça mahkumun yol üzerindeki niyetinden nasıl emin olabiliriz. Elbet cezasını çeksin. Baskı yapalım lakin henüz Chp hdp yi dize getiremedik, anla beni!
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Caydırıcı kanunu olmazsa işte sonuç böyle olur gayet normal bence böyle giderse daha neler olacak
    Cevapla
  • yallah şöför 5 yıl önce Şikayet Et
    suçlular idam edilmelidir. her hain suçlu serbest.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevi değil yol geçen hanı; cezaevlerinde bu suçlulara ne gibi ceza veriliyor. Sadece içeri alıp beslemekle bunlar ceza çekmiş mi oluyorlar?
    Cevapla