Kocaeli

Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı

06:24 05 Nisan 2019 15 Yorum Var
Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Asla affedilecek bir durum değil. en ağır ceza verilmeli ki örnek teşkil etmesin. Okullardaki Disiplin cezaları da caydırıcı olmalı. 3 gün ne ya, dönem boyunca okuldan uzaklaştırılmalı.
    Cevapla
  • Osmanlıı 5 yıl önce Şikayet Et
    1970, 1980, 1990 yıllarındaki öğrenciler öğretmeni gördükten sonra hazırola geçip saygıda bulunurdu. Okullarda caydırıcı disiplin vardı. Okulların elini güçlendirici yaptırımlar getirilmeli. Yoksa yazık olur eğitimcilere.
    Cevapla
  • 69/3 ŞİLELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonlardan MAFYA dizilerinin yayından kaldırılması lazım. BİR CANI ,BİR İNSANI ÖLDÜRMENİN , ALLAH IN NASIL HÜKÜM verdiğini topluma , gençlerimize ,evlatlarımıza ÖĞRETMELİYİZ.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    okulda iman dersi yok marifetullah-muhabbetullah dersi yok okulu bitiren bitiremeyen psikopat oluyor çıkıyor.büyüklere anne baba vs saygıları yok küçüklere sevgileri yok okumasın daha iyi 5 yıl özel kolejde çalıştım 5 yıl dersanede lise ayarı gençlerin yüzde 99.9 ayakta işiyor suyla yıkama ve temizliğide bilmiyor.evlenecek gençlerin durumu bu
    Cevapla
  • dozer 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenler savunmasız hale getirildi, yasal düzenlemeler yapılmalı. Öğrencilerde not korkusu , sınıfta kalma kaygısı yok. Öğretmen elini kaldıramaz hale geldi. Öğrenciyi tutsa dövdü olur , soruşturma açılır.
    Cevapla
  • Tuba 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Necmettin hocam
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayla ilgili yetkilileri uyarıyorum şu insan öldürme oyunlarını derhal yasaklatıp ortadan kaldırsınlar .ben çocuğumu engelleyemiyorum bu oyunları oynayan çocuklar merhametsiz .acımasız, neme lazımcı ,bencil, hoşgörüsüz her türlü insani olmayan sıfatlar bu tip çocuklarda var.
    Cevapla
  • FARUK KARATAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    idam olmalı
    Cevapla
  • onur 5 yıl önce Şikayet Et
    öğrenciye şimdi bağıramıyorsun bile.sakız azında istediği gibi konuşuyor.bütün olaylarda yüzde 99 öğrenci yüzde 1 öğretmen suçlu.ama suclu öretmen oluyor bu sistemde.bunu bu hale getirenler Allahından bulsun.bu kadar özgürlük verilemez öğrencilere.Öğrenci okula bıcakla geliyor anası babası sen suclusun bile diyemiyor.bu anne ve babalarda Allahından bulsun.ondan sonra anasını babasını kesen cocuklar cıkınca hiç şikayet etmesin anne ve babalar.
    Cevapla
  • sedat cicin 5 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşında bir insan 6 kere bıçak atacak kıvama nasıl gelir bunu sorgulamak lazım insan öldürmek insan için kolay değildir. bunun cevabı büyük ihtimal eğitim kitaplarında, tvlerde, , bilgisayar başında şiddet altyapılı yayınlardadır.
    Cevapla
  • muallim 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhûma Allah'dan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına sabırlar diliyorum. İşte bu vb. sebeplerle okullarda suçlu öğrencilere yaptırım uygulanamıyor. Uygulayan savunmasız kişiler hedef alınıyor. Diğer taraftan cezalar caydırıcı değil. Suçundan dolayı üç gün uzaklaştırılmanın hıncıyla görevi başındaki öğretmeni katletmenin TCK daki karşılığını bekleyip göreceğiz .
    Cevapla
  • öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın milli eğt.bakanımıza sesleniyorum.lütfen ama lütfen yeni bir yasa çıkarın.aksi taktirde bu olaylar önlenemez...okumak istemeyen öğrencileri okula zorla gönderirsek netice böyle oluyor malesef...daha önemlisi okulları denetleyın.okullarda neler oluyor...
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ogrenciden hayir beklenmez..iste hayirsiz evlat denilen kisiler bunlar gibiler
    Cevapla
  • zzkeriman 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet çalışanlarını ezdirmemeli, vatandaşa hak verilmeli fakat haddi aşmamalı kimse. Kamu çalışanlarına bakış açısı son zamanlarda çok olumsuz bunun nedeni uygulanan politikalar. Haksızlar kendilerini haklı görmeye başladı
    Cevapla
  • ALP 5 yıl önce Şikayet Et
    Aaaa Türkiyede adalette mi varmış. Aslında o öğrenci küçük bir çocuk!!! kesin öğretmen suçludur!!! Bizim ülkemizde hakim ve savcının görevi suçluları berat ettirmek. Zaten adaletten tek korkanlar masumlar ve fakirler
    Cevapla