Bursa

Radara girince gerçek ortaya çıktı İkiz plaka...

08:38 11 Nisan 2019 11 Yorum Var
Radara girince gerçek ortaya çıktı İkiz plaka...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • İbrahim Bozkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Suçlara verilen cezalar artırılmalı,ancak bu şekilde suç işleme azaltılabilir,insan öldürüyor 3-5 sene yatıp çıkıyor,hırsızlık yapıyor ceza yok,gasp yapıyor bir kaç ay yatıp çıkıyor vs. ondan sonra yine kaldığı yerden devam ediyor.
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür ikiz plakaları takıp banka önlerinde milleti gasp ediyorlar bunun cezası bu kadar az olmamalı hiç caydırıcılığı yok minimum 5 sene hapis cezası olması şart 5 bini ver nerde yakalanırsan kimi gasp edersen yanına kar oh ne güzel
    Cevapla
  • tunctunc 5 yıl önce Şikayet Et
    Arabayi cal adam öldür hirsizlik yap.banka soy.yolda giderken silah vardir ate$et birini öldür say babam say akla gelen her $ey yaki$irt..Eee bu adami yakala ve para cezasi yaz.!!!! Bir devlet sadece bu durumda bu konu cercevesinde asla asla asla paraya tenezzül etmemeli..AL EHLIYETI HAYATI BOYUNCA AT 6 SENE ICERI.CIKINCADA BISIKLET DAHI SÜRMESINE MUSADE EDILMEMELI::
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bu istismar şekli artmaya başladı. Emniyetin yanlışıda radar uygulamalarında radara giren araç durdurulmuyor ceza posta ile adresine geliyor ve bunu fırsat bilen sahtekarlar ikiz plaka yöntemine geçtiler. Bırakın onu trafik kontrol amacıyla GBT için durduruyor sadece plakaya bakarak GBT yapıyor ruhsatı istemiyormusun deyince gerek yok diyorlar defalarca söyledim ruhsatı isteyin diye takan yok. Aynı renk model bir aracın plakasını kopyala tak arabana sen ceza ye haberi olmayan vatandaş ödesin acil düzenleme yapılmalıdır.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuç yok
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş organizeli terör örgütü işi olmasın iyi araştırın bakalım.
    Cevapla
  • Denklem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece 5 bin lira mı? Ne amaçta ikiz plaka takıldı?
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sahtekarlığı yapan öküzün elbette düşündüğü yanlış veya yasalara aykırı bir işi var.Cezası kesiliyor.Bu sahtekarlığı yapanla,Demokrasiye inanan insanların oylarını sahtekarlıkla yok olmasına sebep olan demokrasi hırsızlarının farkı ne?Bize göre demokrasi hırsızlığı tespit edilen siyasi kuruluş lapatılmalı sahtekarlarına is ömür boyu seçimlerden men cezası verilmeli.Tabii enaz her çalınan oy için 50 bin 60 bin TL gibi bedeller ödetilmeli.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    sahte plaka ile kesilen bütün cezalar karşı tarafa kesilmiştir.plakanın asıl sahibi ben o ilçeye gitmedim nasıl benim plakama ceza geliyor diye düşünüp kafayı yiyordur şimdi kurtuldu.
    Cevapla
  • memur 5 yıl önce Şikayet Et
    Aksaray'da plakasız ve sürücüsü dışarıdan bakıldığında görünmeyen araçlar var. Bunlara nasıl radar eds vs. cezaları kesiliyor?
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar ucuzmu cezası kim bilir çalıntı plaka ile kac defa ceza yedi garibim vatandaşların canını yaktı
    Cevapla