Elazığ

Dehşet! Köpekler evine dönen kadını öldürdü

13:44 20 Mayıs 2019 15 Yorum Var
Dehşet! Köpekler evine dönen kadını öldürdü
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet aynen kardeşim insanlık olarak iyiye gitmiyoruz şuanda insana değer veren yok malesef..
    Cevapla
  • Ayhan Gökmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Köpekleri basibos birakirsan,kisirlastirmazsan birde ac birakirsan ayda yilda böyle seyler olur.Hergün binlerce köpege iskence yapilip katlediliyor buda bir gercek.
    Cevapla
  • cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    heryerde başıboş köpek var. dün bizim burda bisikletli çocuga saldırdı. çocuk kaçarken arabanın altında kalacaktı. bunlara acil çözüm.
    Cevapla
  • Kaçma 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaçarsan köpeğin iç-güdüsünü hazıröarsın, seni kovalar. Bu kadar korkak olmaya gerek yok, bilinçli olun.
    İlk beğenen sen ol
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    insanların hayvanlar kadar değeri yok. şimdi bir köpek öldürülseydi, Türkiye ayağa kalkar günlerce haber yaparlardı.
    Cevapla
  • Recep Bodruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yukarıda bahsi geçen kadının yerine bir köpek öldürülseydi binlerce yorum yapılırdı. Ancak şuanda sadece 9 yorum yapılmış. Buda toplumun ne kadar hemcinslerine karşı ilgisiz ve duyarsız olduğunu gösteriyor. Toplum olarak iyiye doğru gitmediğimizin açık göstergesidir.
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    önce hayvan düşmanı değilim ancak ancak 21. yüzyılda şehir içinde bir insan hayvanlar tarafından parçalanarak öldürülüyorsa burda hayvan haklarını savunan insanlardan çok insan haklarını savunan insanların pasifliğini görüyoruz bunun bir ortasını bulamadık kedi köpeğin hayvan hakkı var dananın kuzunun hayvan hakkı yok tavşanın ceylanın hayvan hakkı var yılanın farenin hayvan hakkı yok hayvanlar dünyamızın renkleridir bu renkleri seviyorumvar olmalarını istiyorum ama bunların kaçıncı insan parçalama olayları oturup adam gibi kanun ve nizamları yazalım uyguluyalım bir katil elini kolunu sallıyasallıya gezemiyorsa buna kanunlar müsade etmiyorsa kanunları çıkarır uygularız
    Cevapla
  • crabss 4 yıl önce Şikayet Et
    nerdesiniz hayvansever insanlar sesiniz çıksa ya ...
    Cevapla
  • veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Baskın kültür hayvan, çevre, vs dedikçe yenemedikleri aşağılık komleksiyle ezbere hayvansever, çevreci olan tiplerin baskısından çekinen yöneticiler, bir gün gelir belki Allah'tan korkarsınız da insana nasıl değer verilir, hayvan nasıl sevilir, çevre nasıl korunur açar unuttuğunuz medeniyetinize bir bakarsınız. Hayvanları insanın önüne geçirmek de nereden çıktı? Sizin özendiğiniz batı hayvan sevgisini size yutturur ama, ayağına takılmaya başladı mı insan hayvan hepsini telef etmekte zerrece tereddüt etmez.
    Cevapla
  • Selam 4 yıl önce Şikayet Et
    Neredesiniz? İnsana değer vermeyen, insan için kılını kıpırdatmayan hayvan severler. Bilir misiniz? Mahlukatın en şereflisinin insan olduğunu. Hiç bir yaratılmışa işkence yapılmasını tasvip etmediğimizin bilinmesini....
    Cevapla
  • ali candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sokak köpeklerine bir çare bulunmazsa çok sıkıntı olacak. her belediye kendi bölgesinden bir aşka bölgeye nakil yapıyor sadece. uyutsan suç uyutmasan insanları ısırıyorlar . şuandaki köpeklerin durumu çözüm: çözümsüzlük.
    Cevapla
  • dddd 4 yıl önce Şikayet Et
    Köpek sevgisi insan sevgisini geçti.köpekçiler eserinizle öğünün.bu kaçıncı insan ölümü.sahipsiz köpekler itlaf edilmeli .
    Cevapla
  • Mestan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan hakkı var ama insan hakkı yoktur hayvanlar kadar şimdi bu kadın öldü hayvan hakları diye bağıranlar nerede...
    Cevapla
  • MAYDOĞAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne lakası var kardeşim ! İnsanlar insan gibi yaşarsa hayvanlar ne yapsın ! Sen burdan islami ahkam keseceğine islamda insan kadar hayvanların haklarınında olduğunu bil !
  • zeybek-1 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bu sokak köpekleri çok tehlikeli olmaya başladı. Önlem alınmalı. Hayvanları seviyoruz ama insan hayatı önce gelir.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerin karnını doyurmak gerekir. Karnını doyurmazsanız bunun bir takım sonuçları olacaktır. Köpeklerin çoğalmalarını da önlemek için kısırlaştıracaksınız. Bunları yapmazsanız hayvansever olmanız yada olmamanız sonucu değiştirmez. Bunun yanında sahipli hayvanlarında üremelerini kontrol altına almak lazım.
    Cevapla
  • Yüsra 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum bende bir hayvansever olarak katletme taraftarı asla değilim. Tok hayvan saldırmaz arkadaşlar tamamen yaşam alanlarını biz katletmiş durumdayız sulak alan desen onu bile bırakmadan binalar inşa ediyoruz. O yüzden onlara bir kap su ve yemek vermeliyiz ki en azından doğadaki adaptasyonu korumalıyız. Hayvanları kurak alana mahkum edip yemek su vermeden bırakırsak karnını doyurmak için elbette saldıracaktır lütfen empati yapalım mübarek günlerde açlıkla imtihan oluyoruz bizde asabi ve gergin oluyoruz öyle düşünelim. Teyzem için çok üzgünüm Allah gani gani rahmet eylesin fakat bunun sorumlusu saldırgan hayvanlar değil onları aç susuz ve doğasız bırakan bizleriz.
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Sultanbeyli'de Birçok kişi elinde pitbull köpekleri ile tür atıyor Kimisi 2 tane dev Kangal dolaştırıyor kurt köpekleri çöplüklerde dolaşıyor bilmediğimiz çeşitli cinste köpekler alıp bestelenmiş hevesleri kaçınca sokaklara terkedilmiş bir araya geliyorlar çocuklar için ve yetişkin insanlar için de çok tehlikelidir hayvanlara zulüm etmeyelim ama hayvanları besleyenlere çeşitli denetimler getirilmedi sokaklarda başıboş çok sayıda hayvan olmamalı Kurtköy düzlükleri zaten bitmiş bir sıkıntıda Bu Yollarda Normalde yürüyemezsiniz
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    sen bide izmiri gör.