Aydın

En zehirli akrep o ilde görüldü! İnsanı sokarsa...

10:33 24 Mayıs 2019 6 Yorum Var
En zehirli akrep o ilde görüldü! İnsanı sokarsa...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • yoruk 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bunu burdur salda gölünde kamp yerinde tuvaletin lavabosunun içinde gördüm, nasıl girdiyse kaygan olduğundan çıkamamış.
    Cevapla
  • Gülnarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    günde 300 adet öldürmüşlüğümüz vardır. Memleketde o kadar çok yani.
    Cevapla
  • şkjasdlfk 4 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum
  • ERDNC 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede genel olarak adıyaman ve mardin bölgesinde bulunurlar. bir adıyamanlı olarak yaşadığım bölgede her yıl görüp öldürmüşlüğüm vardır. dünyanın en zehirli ikinci akrep türü. canlıyken yakından bakayım inceleyeyim demeyin bir defasında gözüme zehir püskürttü de gözümüm birkaç milim yakınına geldi. Allah korudu kör ederdi mazallah
    Cevapla
  • Salih Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgilendirme amaçlı olması ve akreplerin aktif hale geçtiği mevsim başlangıcında insanlarımızın farkındalığını artırdığı kanaatindeyim. Dikkat edilirse üzerini basılmaz ise akrepler gelip insanları sokmaz . yazı ile alınması gereken basit önlemlerde yazılabilir. ayakkabılarımızı giymeden içini kontrol etmek yatmadan yatağı kontrol etmek ve benzeri uygulamalar.
    Cevapla
  • ERDNC 4 yıl önce Şikayet Et
    akrep basılmazsa da gelip sokan hayvandır. akrepi gördüğün zaman acımayın direk ezin çünkü o sizi gördüğü an acımayıp sokacaktır. basılmazsa zarar verilmezse veya birileri kızdırmadıysa zarar görmeyeceğiniz siyah yılanlardır.
  • Salih Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    L.quinquestriatus Adıyaman'da görülen bir akrep. insan hareketleri ve nakil araçları ile yayılmış olabilir. Ancak ülkemizde ilk bulunan yer Adıyaman. A. crassicauda Ş.Urfa Mardin ve civarında görülür. Bu türlerin yok edilmemesi gerekmektedir. Çünkü zehirleri ölümcül olduğu kadar şifa kaynağı da olabilmektedir.
    Cevapla
  • kul ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ara hep akrep yılan
    Cevapla