İzmir

İki kızını vuran babadan şok ifade! Annelerini...

08:25 12 Haziran 2019 8 Yorum Var
İki kızını vuran babadan şok ifade! Annelerini...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Kalender 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne Baba evlatlarına vurmaya kıyamıyor sonuç böyle oluyor. İlla terbiye vermek için çocuğa dayak mı atmalı, değil tabi ki ama maalesef bunun gibi olayları çok görüyoruz. Toplum aile yapısı çok bozuldu.
    Cevapla
  • altınadam 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençlere verilen özveri ve güven söylemlerinin sonucu ANNELERİN DÖVÜLMESİNE BABALARA HAKARATE KADAR VARIYORSA Allah anne ve babaya sabır versin. Yediği ekmeğe ,içtiği suya nankörlük etmeyen bir tek hayvanlar kaldı desenize. Evlat diye bağrınıza bastıklarınız bugün nankör çıkıyorsa korkarım çok geçmeden evlilik ortadan kalkacak, çocuk yapma gayri meşru heva ve heveslere kalacaktır. Doğurulan bebelerde devlet denetimine verilecek veya bir yerlerde gömülecektir.
    Cevapla
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercekren oyle evlatlar okadar nankör ve saygısız olduki napicaz bilmiyorum
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı, elhamdülillah.
    İlk beğenen sen ol
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    doğruysa adam haklı böyle evlat olmaz olsun.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah evladın hayırlısını versin
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    Annesini döven bir toplumun oluşmasında emeği geçenlere diyorum ki canınız cehennemin dibine.Bu toplum neden bu hale geldi araştırın ve çözüm bulun ama bunu eğitimciler,pedagoglar,psikologlar,sosyologlar ve,toplum mühendisleri ile yapmayın çünkü onlar hiç bir şey bilmiyorlar. onları bu yaşa kadar yetiştiren emek sarf eden bir baba bunu neden yapar.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    bazı kızlar çok rahat geç saatde eve geliyor anne baba kızmadıkça kızlar yoldan çıkıyor dövsen dövülmüyor sövsen sövülmüyor misali babayı anneyi takmıyorlar.adam temiz bir dayak atacaktı düzelmezse bir dayak daha atacaktı mum gibi düzelirlerdi.çocuğu olanlar liseye kadar bunun tadını çıkartın lisede onlar sizin canınızı çıkartıyor.haberiniz olsun küfürlü konuşma-argo konuşma psikopat davranma dizboyu hazırlıklı olun
    Cevapla
  • M.K. 4 yıl önce Şikayet Et
    YA RABBİ sen hiç kimseyi böyle imtihana tabii tutma
    Cevapla
  • kişi 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberi ilk duyduğumda adama kızmıştım ama bir anneyi evladı darp edebiliyorsa ve bu baba anneleri için evlatlarını vuruyorsa helal olsun demek lazım
    Cevapla