Gaziantep

16 yaşındaki gence market çıkışı kanlı pusu

17:47 15 Temmuz 2019 12 Yorum Var
16 yaşındaki gence market çıkışı kanlı pusu
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    BİR İNSANI ÖLDÜRMENİN ALEMİ ÖLDÜRMEK OLDUĞUNU İSLAM PEYGAMBERİ SÖYLER, siz bunu öğretmez iseniz böyle katiller türer.
    Cevapla
  • M.Z.ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu kainat mevcudiyetiyle evrensel bir marketi andırmaktadır.Bu evrensel marketin standında her canlının yeri olduğu gibi eşeğin de yeri vardır. Amma velakin eşekliğin yeri yoktur.
    Cevapla
  • M.Z.ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır din bizi geri bıraktı söylemiyle efelik taslayan zavalılar, şimdi söyleyin, dinsizlik ne kazandırdı.Kötülüğü destekleyenler, yapılan kötülüklerin ortağı ve pay sorumlularıdırlar.
    Cevapla
  • M.Z.ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne irfandır veren ahlaka yükseklik, ne vicdandır. Fazilet hissi insanda Allah korkusundandır.
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar neden birbirlerini katleder. Çok Basit iki cümleyle tamamlayalım. Hukuk ve adalet olmadığı için. oysa kısasa kısas uygulansa hak yerini bulacak ve sorun ortadan kalkacak.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    memleket teksasa döndü. bunun en büyük sebeplerinden biride saçma sapan yerli dizilerimiz. içinde silah çatışma olmayan dizi sanırım kalmadı. gençler eli silahlı başrol oyuncularını kendilerine rol model seçiyorlar.. sonuç ortada...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve buna benzer olayların sonu gelmesi için yapılacak tek şey önce bu milleti manevi yönden yetiştirmek ve ardından etkin ceza kanunu düzenleyip ve onuda kırpmadan sonuna kadar uygulamaktır zaten insanları manevi yönden yetiştirince suç işleme oranı baya bir düşme yapar arda tek tük işlenenleride etkin bir ceza kanunu ile bertaraf edersiniz olur biter tabi bu eğitimle olacak bir iş ve sonuçlarını almak için baya uzun yıllar geçmesi gerekiyor hemen olmaz burda ailelere ve öğretmenlere cami imamlarına çok büyük iş düşüyor yoksa bir an evvel bunları hayata geçiremezsek sonumuz çok ama çok acı
    Cevapla
  • Şeriat hak 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat gelmeden huzur gelmez. ALLAHİN HÜKÜMLERINI UNUTUP KENDI HÜKÜMLERIYLE HÜKMEDEN TOPLUM HİÇ BIR VAKIT HUZUR BULMAZ. Andolsun, biz her ümmete: ‘Allâh’a kulluk edin ve tâğuttan kaçının’ diye bir rasûl gönderdik. Böylelikle, onlardan kimine Allâh hidâyet verdi, onlardan kiminin üzerine de sapıklık hak oldu. Artık, yeryüzünde dolaşın da yalanlayanların sonunun ne olduğunu görün.” (Nahl: 16/36)
    Cevapla
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar arttırılmadıkça bu olaylar bitmez 16 yaşındaki çocukla ne husumetin olabilir idam cezası ülkemizde artık farz oldu
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    16 yasinda kiyilirmi bu ne cehalettir cana kiymak allah yardimcimiz olsun bu gidis iyi degil
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımızı insan evladı olarak yetiştirmekte zaafa uğratıldık. Uyanık olamadık, Onlarda tembelliği yaramazlığı,haseti seçti malesef.
    Cevapla
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    16 yaşındaki çocuğun ne husumeti olur ki
    Cevapla