Ankara

Genç kızın annesinden korkunç iddia!

14:31 07 Ağustos 2019 6 Yorum Var
Genç kızın annesinden korkunç iddia!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • sonmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadının nikahı olmayan bir erkeğin evinde yalnız bulunması, inanç ve değerlerimize göre cinayettir
    Cevapla
  • Gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu bize ne oldu? Müslüman mıyız? Gavur muyuz anlaşılır değil adam evli, genç kız adamın evinde, Anne ne güzel tesettürlü... Kızımız çok güzel.. Sözün bittiği yer, Milletçe fabrika ayarlarımıza dönmemiz gerek, burada Biz Babalara, Eğitmenlere, Annelere ve sair büyüklerimize çok iş düşmekte..
    Cevapla
  • ERDS 4 yıl önce Şikayet Et
    merhumun mesleği anestezi teknikeri yazıyo, onun bu ilaçları temin etmesi çok daha kolay. Anestezi uzmanı değilse bir doktorun bu ilaçları yemin etmesi çok zor.Ayrıca haber metninde geçenin aksine anestezi teknikerlerinde bu bağımlılık daha fazla. Allah merhumeye rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.Sebep olanlara da cezasını her iki alemde versin. Ama emin olmadan iftira atmaya gerek yok. Şu üç günlük dünyada, bir dava için , haber için hiç gerek yok.
    Cevapla
  • IYI 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabir verisin sana teyze valla bir kaç bitsey yazmak isterdim amma yanlis birsey yazarimda benimde basima gelir diye korkuyorum evlatlara sahip cikalim çok fazla özgurler bu kadari fazla gibi geliyor
    Cevapla
  • Vatndaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazmadın, kurtuldun demektir.
    İlk beğenen sen ol
  • Abdullah64 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor teste tabi tutulsun. Onda da propofol kalintisi çikarsa mesele net ortaya cıkar.
    Cevapla
  • MK__ 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzeri kapatılmaması gereken ve gündemde tutulması gerekli bir olay. Allah ailesinin yardımcısı olsun. İnşallah olay gerçekleriyle birlikte aydınlanır.
    Cevapla