Antalya

15 yaşındaki kızdan kan donduran itiraf!

10:08 12 Eylül 2019 15 Yorum Var
15 yaşındaki kızdan kan donduran itiraf!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    izmir bozyakada 9-10 yıl önce 22 yaşlarında bir psikopat genç annesi babası ayrı olan bu cani arkadaşımız 12 yerinden bıçaklamış suçu yok sigara ver demiş oda ben içmşyorum demiş ölen arkadaşımızın babası dediki yav 1-2 bıçakladın hadi tamam sen 12 yerinden ne istedin oğlumdan dedi.psikopat o gün moralim çok kötüydü hakim bey bu arkadaş değilde kim önüme gelse öldürecektim demiş al başına belayı
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    katil 15 yaşındaki çocuk aslında hayata anne ve babasına kızgınlığını önüne gelen suçsuz savunmasız 6 yaşındaki çocuğa kinini kusmuş sevgisiz ilgisiz büyemesinin acısını çıkartmış diğer çocuğu o kadar öldürene kadar dövülmesinde -görmeyen olaya gelemeyen yurt müdürü güvenlik derhal yargılayın ve yurtlara imanlı-itikatlı şerefli*haysiyetli-edepli hayalı müdürler verin personel verin daha ne diyeyim
    Cevapla
  • erlblc 4 yıl önce Şikayet Et
    toplumun ruh hali bozuk.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne yok Baba yok durum ortada. Çocuk çocuğu öldürmeye çalışıyor. Eğitim eğitim eğitim ve EĞİTİMCİ! Anne ve Babalar bu eğitimciler sizsiniz haaa Öğretmen filan değil!
    Cevapla
  • Rıfat 4 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşında çocukmu oluyor zizce merak ediyorum herşeye erer 15 yaşındaki bir insanın
    İlk beğenen sen ol
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    gençliğin en çok öğrendiği öldürme ve dövmek ve yaralamak.manevi boşluğun yerini hiç bir şey dolduramıyor.bu çocuklar manen aç.birisi bunlara dinini öğretmeye kalksa malum laik kesim üzerine çullanır.ikaz lambaları yanıyor yetkililer.
    Cevapla
  • Basiret 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın fıtratını (formatını) bozan bir çağ ve sistemde böyle varlıklar gün geçtikçe çoğalacaktır.
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanımız eleştirmiş ama bu çocuğun suçu değil çocuklar ayna gibidir ne gösteriyorsa aslını gösterir. Bu vahşete sebep olanları bulmak lazım!
    Cevapla
  • Şah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Biri küçücük masum bir evladımız anne baba şevkatinden yoksun yaşadığı bu olayı uzun dönem üzerinden atamayacak ve belki de bütün hayatını etkileyebilecek bir olayla karşı karşıya.Biriyse yine yıkılan bir ailenin getirdiği buhranla hayatınalt üst olmuş bir kızımış.Üzüldüm keşke hiç böyle olmasaymış.Allah ikiside güzel günlere kavuştursun ve cümle alemi islamı da.
    Cevapla
  • Erol-1 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık her geçen gün, şeytanın esiri oluyor, kontrolüne giriyor. Cinnet halinde tepki gösteriyor. Bu bir ceza değil, yönetim (içinde eğitim ve diğer unsurlar) sorunudur.
    Cevapla
  • Konya ..42 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmazsa her şey olur.imamhatip okulu düşmanlarına duyurulur..
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim olay imamhatip filan aşmış hepsi bizim çocuklarımız ümmet bilinci olmadan bakarsak herkesi canavar görürüz.çocuklara bıraktığımız yeni dünya bu biz yaptık . hesabını Allaha hepimiz vereceğiz
    İlk beğenen sen ol
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    tehlike çanları çalıyor bütün topluma uyarı!!!!!!!
    Cevapla
  • MsT 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimsesiz çocuklar ile ilgili bir an önce önlem alınması gerekiyor. Orada kalan çocuklar çok çabuk kandırılabiliyor. Oralarda kalan çocuklar ile ilgili olarak çok iyi şeyler duymuyoruz. Aynı hapishane gibi. orada bulunan bir kaç kötü çocuk diğer çocuklara hem işkence yapıyor hem de ahlaklarını bozuyor. Çok ahlaksız çocuklar yetişiyor. Devletimiz her imkanı sağlıyor ama herhalde dini duyguları ve temiz insan olmayı veremiyor. Bu çocuklar kaybolmadan bir an önce sebep bulunsun ve düzeltilsin.
    Cevapla
  • alonecanary 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yazık ki yeni nesil böyle yetişiyor. hepsi için diyemem, ama büyük bir kesimi böyle özenti içinde.. elindeki telefon, bilgisayar, internet, youtube, facebook vs. ne kullanılıyorsa onu kullanıyorlar. ordaki şiddeti, vahşeti öğreniyorlar. hangi dine mensup olursa olsun, iyiyi, güzeli, insanlığı öğrenen-öğreten çok azaldı. Allah sonumuzu hayreylesin. hala da ümit var iken, hayata, insanlığa döndürebilmek umuduyla..
    Cevapla
  • CEMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    hakimin cevabı : suçlu değilsin kızım ama idam şart hiçbir sebebi yok sadece salladırmak istedim
    Cevapla
  • Ayarcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Suçluluk psikolojisi yok.ALLAH.KORKUSU YOK... Rabbim ıslah etsin inşallah...
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    En güzel yorum bu olmuş. İdam şart. Bak bakalım o zaman, bu psikopat ayağına yatanlar ne kadar da azalacak.
    İlk beğenen sen ol
  • İSMAİL 4 yıl önce Şikayet Et
    Görevliler nerede onların başında duran ve bu görevden para alan kişiler nerede?
    Cevapla
  • yurrt 4 yıl önce Şikayet Et
    görevliler büyük ihtimalle çayda keyifte böyle durumlarda hep sonradan ortaya çıkarlar ve görselerde görmemezlikten gelirler kendilerinede zarar verilmesin diye...bu yurt kanunudur malesef üzücüü